17 °c

Kardeş Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ tepkisi

AYDIN (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, "Aydın'ın FETÖ/PDY'den temizlenmesi" sözlerine dikkati çekmek için soğuk havaya rağmen denize girerek, "Ağabeyimin partinin içindeki FETÖ'cüleri temizlemediği sürece bu soyadını taşımasını istemiyorum. FETÖ'cüleri korumaya devam edecekse, gitsin soyadını Gülen yapsın." dedi."Aydın'ın...

Güncel Haberi
Kardeş Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ tepkisi
Kardeş Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ tepkisi

AYDIN (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, "Aydın'ın FETÖ/PDY'den temizlenmesi" sözlerine dikkati çekmek için soğuk havaya rağmen denize girerek, "Ağabeyimin partinin içindeki FETÖ'cüleri temizlemediği sürece bu soyadını taşımasını istemiyorum. FETÖ'cüleri korumaya devam edecekse, gitsin soyadını Gülen yapsın." dedi.

"Aydın'ın FETÖ/PDY'den temizlenmesi" söylemiyle Söke'den Didim'e yaptığı yürüyüşle gündeme gelen Kılıçdaroğlu, çağrısına yeniden dikkati çekmek amacıyla farklı bir eylem için Didim'de Altınkum Plajı'na geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu ile FETÖ/PDY'den tutuklu Erkan Karaaslan'ın fotoğraflarının yer aldığı "Kemal abi Erkan Karaaslan kimdir, kim gönderdi bana cevap ver?" yazılı dövizi taşıyan Celal Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyelerdeki FETÖ'cülerin temizlenmesi için bir çağrıda bulunarak yürüyüş gerçekleştirdiğini, sözlerine dikkati çekmek için yeni bir eylem gerçekleştirdiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, "Bugün farklı bir eylemle sözlerimi yineliyorum. Belediyelerdeki FETÖ'cülerin temizlenmesi için protesto amacıyla denize giriyorum. Yüzme bilmiyorum, sadece denize girip çıkacağım. Mücadeleme devam ediyorum, edeceğim de. Amacıma ulaşınca eylemlerime son vereceğim." diye konuştu.

Ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunan Celal Kılıçdaroğlu, "Ağabeyimin partinin içindeki FETÖ'cüleri temizlemediği sürece bu soyadını taşımasını istemiyorum. FETÖ'cüleri korumaya devam edecekse, gitsin soyadını Gülen yapsın." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, açıklamasının ardından soğuk havaya aldırmadan denize girdi. Bir süre kaldıktan sonra denizden çıkan Kılıçdaroğlu, suyun çok güzel olduğunu belirterek, denize girmek isteyen yerli ve yabancı turistleri Altınkum'a davet etti.

Çevrede eylemi izleyen bazı vatandaşlar ise CHP'ye zarar verdiğini söyledikleri Celal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Sıradaki Haber