17 °c

Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

KIRKLARELİ (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "CHP'nin herhangi gibi bir milletvekili, üyesi veya genel başkanı asla terörle yan yana gelmedi, gelmeyecektir de." dedi.Partisinin merkez ilçe başkanlığınca Kültür Anıt Park'ta Kayseri'deki terör saldırısına tepki amacıyla düzenlediği basın açıklamasına katılan Ağbaba, burada yaptığı konuşmada terör saldırıları...

Güncel Haberi
Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler
Kayseri'deki terör saldırısına tepkiler

KIRKLARELİ (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "CHP'nin herhangi gibi bir milletvekili, üyesi veya genel başkanı asla terörle yan yana gelmedi, gelmeyecektir de." dedi.

Partisinin merkez ilçe başkanlığınca Kültür Anıt Park'ta Kayseri'deki terör saldırısına tepki amacıyla düzenlediği basın açıklamasına katılan Ağbaba, burada yaptığı konuşmada terör saldırıları nedeniyle gencecik polis ve askerlerin şehit olduğunu söyledi.

CHP'nin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da terörün karşısında durmaya devam edeceğini aktaran Ağbaba, "Nereden gelirse gelsin, askere, polise, sivil vatandaşa uzanan her türlü örgütün karşısındayız. CHP'nin kuruluş değerleri var. CHP'nin kuruluş değerleri, Mustafa Kemal Atatürk'tür. Yani laik, demokratik cumhuriyet. Bunun yıkılmasına izin vermeyeceğiz. Her zaman Atatürk'ün yanında kararlı yürümeye devam edeceğiz. CHP'yi terörle ilişkilendirmeye çalışanları da bu meydandan lanetliyoruz. CHP'nin herhangi gibi bir milletvekili, üyesi veya genel başkanı asla terörle yan yana gelmedi, gelmeyecektir de." diye konuştu.

Hükümetin terörle mücadele politikalarını eleştiren Ağbaba, teröre karşı birlik olunacağını vurguladı.

Grup, basın açıklamasının ardından saygı duruşunda bulunarak dağıldı.


Sıradaki Haber