17 °c

KHK ile görevlendirme yapılan belediyeler

BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Gercüş Belediyesi, şehit, gazi, asker, polis ve güvenlik korucularının çocukları için ücretsiz servis hizmeti veriyor.Batman'ın Gercüş ilçesinde, belediyeye yapılan görevlendirmenin ardından başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.İlçenin yol, kaldırım, kanalizasyon, arıtma gibi...

Güncel Haberi
KHK ile görevlendirme yapılan belediyeler
KHK ile görevlendirme yapılan belediyeler

BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Gercüş Belediyesi, şehit, gazi, asker, polis ve güvenlik korucularının çocukları için ücretsiz servis hizmeti veriyor.

Batman'ın Gercüş ilçesinde, belediyeye yapılan görevlendirmenin ardından başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.

İlçenin yol, kaldırım, kanalizasyon, arıtma gibi sorunlarının giderilmesi için yürütülen çalışmaların yanı sıra Batman il merkezindeki okullarda okuyan şehit, gazi, asker, polis ve güvenlik korucularının çocukları için ücretsiz servis tahsis edildi.

Gercüş Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Ünal Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıllardır ihmal edilen sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Sosyal çalışmalara da ağırlık verdiklerini belirten Koç, şunları kaydetti:

"Yaptığımız ilk işlerden birisi, Gercüş-Batman arasında çalışan belediyemize ait minibüsümüzü, bütün şehit ve gaziler ile güvenlik görevlilerinin çocuklarına ücretsiz hale getirdik. Böylece öğrencilerimizi ekonomik açıdan bir nebze de olsa desteklemiş olacağız. Şehit ve gazi ailelerimize ne yapsak azdır. Onlara şükran ve minnet borcumuz var."

Sıradaki Haber