17 °c

KHK ile görevlendirme yapılan belediyeler

ŞIRNAK (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirmenin yapıldığı Şırnak'ın Cizre Belediyesince yapımına başlanan çocuk oyun, yürüyüş ve spor alanlarının da bulunduğu park tamamlanmak üzere.Yapılan görevlendirmenin ardından ilçede vatandaşların özlemle beklediği belediye hizmetlerine kavuşması için başlatılan çalışmalar sürüyor.Cizre Belediye...

Güncel Haberi
KHK ile görevlendirme yapılan belediyeler
KHK ile görevlendirme yapılan belediyeler

ŞIRNAK (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirmenin yapıldığı Şırnak'ın Cizre Belediyesince yapımına başlanan çocuk oyun, yürüyüş ve spor alanlarının da bulunduğu park tamamlanmak üzere.

Yapılan görevlendirmenin ardından ilçede vatandaşların özlemle beklediği belediye hizmetlerine kavuşması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Cizre Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Adanur tarafından ilçeye yeşil alan kazandırmak ve vatandaşların dinlenebileceği parkların yapımı için çalışmalara hız verildi.

Bu kapsamda Sur Mahallesi'nde 22 bin metrekarelik yerde çocuk oyun, yürüyüş, spor ve araç park alanlarının da bulunduğu modern bir park yapımı için başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Kaymakam Adanur yaptığı açıklamada, ilçedeki yeşil alan eksikliğini gidermek ve ilçeye yeni görünüm kazandırmak için Cizre'nin dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Sur Mahallesi'ndeki çalışmaların tamamlanarak parkın hizmete sunulması halinde Cizre halkının yeni ve modern bir parka kavuşacağını dile getiren Adanur, "22 dönüm alan üzerinde inşası devam eden park çalışmasında basketbol ve voleybol sahası, çocuk parkı, fitness aletleri, mescit ve 5 bin 500 metrekare yürüme parkurunun yanı sıra 12 bin metrekarelik yeşil alan ile 575 bitki çeşidi yer alacak. Park modern bir görünümde olacak." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber