17 °c

KHK ile görevlendirme yapılan Nusaybin Belediyesine ziyaret

MARDİN (AA) - İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Nusaybin Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ergün Baysal’ı ziyaret etti.Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen Çağırıcı, Nusaybin Belediyesine geçerek, bir süre önce KHK ile Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen...

Güncel Haberi
KHK ile görevlendirme yapılan Nusaybin Belediyesine ziyaret
KHK ile görevlendirme yapılan Nusaybin Belediyesine ziyaret

MARDİN (AA) - İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Nusaybin Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ergün Baysal’ı ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen Çağırıcı, Nusaybin Belediyesine geçerek, bir süre önce KHK ile Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Baysal ile görüştü.

Baysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çağırıcı ve beraberindekilere ilçede gerçekleştirecekleri belediye hizmetleriyle ilgili bilgi verdi.

Daha sonra Baysal ve Çağırıcı ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Çağırıcı ve beraberindekiler, Çağ Çağ deresindeki temizlik çalışmaları ve ilçedeki asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı, Nusaybin’de bulunan ve UNESCO Dünya Mirası geçici listesine kabul edilen Zeynel Abidin Camii ve Mor Yakup Kilisesi'ni gezdi.

Baysal, Bağcılar Belediyesi ile ortak projeler yapmak istediklerini belirterek, buna Belediye Başkanı Çağırıcı ve beraberindeki heyetin de sıcak baktığını kaydetti.

Sıradaki Haber