17 °c

Kırklareli'de kış

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde kar yağışı aralıklarla zaman zaman kuvvetli olarak devam ediyor.Kırklareli'nde sabah saatlerinde başlayan il merkezinde etkili olmayan kar Kofçaz'da 10 santimetreye ulaştı.Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri de kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Kırklareli İl Özel İdaresi Genel...

Güncel Haberi
Kırklareli'de kış
Kırklareli'de kış

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde kar yağışı aralıklarla zaman zaman kuvvetli olarak devam ediyor.

Kırklareli'nde sabah saatlerinde başlayan il merkezinde etkili olmayan kar Kofçaz'da 10 santimetreye ulaştı.

Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri de kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köy yollarının ulaşıma kapanmaması için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Ekiplerin köy yollarının açık kalması için aralıksız çalıştığını aktaran Eser, özellikle Demirköy'de karın zaman zaman etkisini sürdürdüğünü aktardı.

Bu arada ulaşımda güçlük yaşatan kar, ormanlık alanlarda ise kartpostallık görüntüler oluşturdu.Bir çok vatandaş Dereköy köyüne giderek orman içerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.


Sıradaki Haber