17 °c

"Kızıltepelilerin dertlerine derman olmaya geldim"

MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığının onayı ile Mardin Valiliğince Kızıltepe belediye başkan vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Odabaş, "Kızıltepeliler ile hemhal olmaya, dertlerine derman olmaya geldim. Kızıltepe'ye hak ettiği hizmeti belediyecilik anlamında, kaymakamlık anlamında vermeye gayret edeceğiz." dedi.Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör...

Güncel Haberi
Kızıltepelilerin dertlerine derman olmaya geldim
"Kızıltepelilerin dertlerine derman olmaya geldim"

MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığının onayı ile Mardin Valiliğince Kızıltepe belediye başkan vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Odabaş, "Kızıltepeliler ile hemhal olmaya, dertlerine derman olmaya geldim. Kızıltepe'ye hak ettiği hizmeti belediyecilik anlamında, kaymakamlık anlamında vermeye gayret edeceğiz." dedi.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında, DBP'li Belediye Başkanı İsmail Ası'nın tutuklanmasının ardından, İçişleri Bakanlığının onayı ile Mardin Valiliğince belediye başkan vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Odabaş, belediyedeki görevine başladı.

Kızıltepe'ye güzel hizmetler getirmek istediklerini belirten Odabaş yaptığı açıklamada, hizmet sunarken vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alacaklarını kaydetti.

Odabaş, "Kızıltepeliler ile ihtiyaçları olan hizmetler ne ise onları en kısa zamanda tespit edip, güzel hizmetler yapmaya gayret edeceğiz. Burada herkesin desteğine ihtiyacımız var." diye konuştu.

"Kızıltepeliler ile hemhal olmaya, dertlerine derman olmaya geldim. Kızıltepe'ye hak ettiği hizmeti belediyecilik anlamında, kaymakamlık anlamında vermeye gayret edeceğiz. Allah yardımcımız olsun. " diyen Odabaş, Kızıltepelilere hizmet için ilçede görevlendirildiğini bildirdi.

Bu arada, görevlendirmenin ardından Kızıltepe Belediye Binası'na büyük bir Türk bayrağı asıldı.

Sıradaki Haber