17 °c

Kocaeli'de kayıp taksicinin ölü bulunması

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Derince ilçesinde geçen ay kaybolduktan sonra cesedi bulunan taksici Halil Güney'in çalıştığı durağı ziyaret etti.Güzeloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, esnafın çok zor şartlarda insanlara hizmet ettiğini söyledi.Esnafın, millete hizmet eden, onların her alanda ihtiyaçlarını gideren, beklentilerini karşılayan çok fedakar...

Güncel Haberi
Kocaeli'de kayıp taksicinin ölü bulunması
Kocaeli'de kayıp taksicinin ölü bulunması

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Derince ilçesinde geçen ay kaybolduktan sonra cesedi bulunan taksici Halil Güney'in çalıştığı durağı ziyaret etti.

Güzeloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, esnafın çok zor şartlarda insanlara hizmet ettiğini söyledi.

Esnafın, millete hizmet eden, onların her alanda ihtiyaçlarını gideren, beklentilerini karşılayan çok fedakar bir kesim olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, bu hizmetlerinden dolayı esnafa teşekkür etti.

Vali Güzeloğlu, şunları kaydetti:

"Öldürülen değerli kardeşimizin faillerinin bulunması için şüphesiz çok yoğun çaba sarf ediliyor. En kısa sürede de açıklıkla belirtiyorum ki katilleri, diğer bütün suç failleri gibi yakalanacak ve adalete teslim edilecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çok kısa bir süre içinde de başlatılan kampanyayla rahmetli arkadaşımızın ailesine dönük, bu durağımızda 6. taksimizi hizmete sokacağız. Böylelikle kendisinin de emaneti olan çocuklarının, ailesinin geçimi ve geliri eksiksiz sağlanacak."

Bu tarz saldırı ve tehditlere karşı alınması gereken önlemler için esnaf birliğiyle çalışma yaptıklarını anlatan Güzeloğlu, "Kocaeli bir huzur kenti. Bunu bozmak isteyenlere, bunu bozanlara karşı da çok açık bir kararlılıkla mücadelemiz var. Bunun da bilinmesini istiyorum." diye konuştu.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya da öldürülen taksici Güney'in eş ve çocuklarının mağdur olmaması adına kampanya başlattıklarını dile getirerek, "Arkadaşlarımızın gayretiyle 1 ay içinde, yıl başına kadar alacağımız taksiyi inşallah durağımıza teslim edeceğiz. Duraktaki arkadaşlarım da kendi arabaları gibi çalışarak, o aileyi mağdur etmeyecek. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Sıradaki Haber