17 °c

Mardin'deki berberler Türk lirasına sahip çıkıyor

MARDİN (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası başlatılan döviz bozdurma kampanyasına esnaf ve vatandaşın desteği devam ediyor. Mardinli berberler başlattıkları kampanya kapsamında, 250 dolar bozan ve makbuzuyla iş yerine gelen vatandaşın saç ve sakalını ücretsiz kesiyor.Mardin Berberler Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Porduğan, AA muhabirine yaptığı...

Güncel Haberi
Mardin'deki berberler Türk lirasına sahip çıkıyor
Mardin'deki berberler Türk lirasına sahip çıkıyor

MARDİN (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası başlatılan döviz bozdurma kampanyasına esnaf ve vatandaşın desteği devam ediyor.

Mardinli berberler başlattıkları kampanya kapsamında, 250 dolar bozan ve makbuzuyla iş yerine gelen vatandaşın saç ve sakalını ücretsiz kesiyor.

Mardin Berberler Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Porduğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısının arından kampanya başlattıklarını söyledi.

15 Temmuz'da milli iradenin yanında oldukları gibi dolar bozdurma kampanyasında da Cumhurbaşkanının yanında olacaklarını vurgulayan Porduğan, şöyle konuştu:

"Bu kampanyayı başlatmamızın en büyük nedeni şuan birlik ve dirlik zamanıdır. Devletimize, milletimize ve bayrağımıza her zaman için sıkı sıkı sarılmamız lazım. Dış etkenlerin oyunlarına gelmemek ve Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermek adına kampanyayı başlattık. Gerekirse bu yolda canımızı veririz."

Kampanyayı daha çok yaygınlaştırmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini anlatan Pordoğan, "Türkiye ve Mardin'de dolar bozdurma konusunda bir patlama bekliyoruz. Dolarlarımızı bozdurarak Türkiye'nin üzerinde oynanmak istenen oyunları bozacağız." dedi.

Kuaför Abdulkadir Atmış ise, dolar bozdurma kampanyasının ülkenin ve çocukların geleceği için çok önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Ülke ekonomisine dışarıdan müdahaleyi boşa çıkarma adına kampanyanın Türkiye genelinde daha da desteklenmesini istediğini aktaran Atmış, şu ifadeleri kullandı:

"Yıllardır Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. 17-25 Aralık ve 15 Temmuz'da başaramadıklarını şimdi de ekonomi ile geliyorlar. Bu ekonomik darbeyi vatandaşlar olarak el birliği ile bunun üstesinde geleceğiz. Ben herkese paramızı Türk parası olarak değerlendirmeyi öneriyorum."

Üsame Yücesoy da kampanyayla ülke ekonomisine destek olacaklarını kaydederek, "Batılı ülkelerin başlatmış olduğu bu ekonomik darbeyi dolarlarımızı bozdurarak çökertmeye çalışacağız." diye konuştu.



Sıradaki Haber