17 °c

Mardin’deki terör operasyonu

MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan aralarında DBP'li Belediye Başkanı İsmail Ası ve Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman'ın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ası ve Salman'ın da bulunduğu 8 kişinin savcılıktaki sorguları...

Güncel Haberi
Mardin’deki terör operasyonu
Mardin’deki terör operasyonu

MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan aralarında DBP'li Belediye Başkanı İsmail Ası ve Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman'ın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ası ve Salman'ın da bulunduğu 8 kişinin savcılıktaki sorguları tamamlandı.

Tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ası ve Salman, belediye çalışanları Salih Kuday ve Mehmet Gökdemir ile Halil Tuğuç tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Kızıltepe'de 25 Kasım'da İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen terör operasyonunda Belediye Başkanı Ası'nın da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı.




Sıradaki Haber