17 °c

Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

İSTANBUL (AA) - CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalarla kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve gazeteci Latif Şimşek hakkında suç duyurusunda bulundu.Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan CHP'li grup adına basın açıklamasını yapan CHP İstanbul Gençlik Kolları...

Güncel Haberi
Melih Gökçek hakkında suç duyurusu
Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

İSTANBUL (AA) - CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalarla kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve gazeteci Latif Şimşek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan CHP'li grup adına basın açıklamasını yapan CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'in, bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunduğunu belirterek, "Yalan ve iftiralar üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi'nin gerek genel başkanına gerekse birçok mensubuna saldırılarda bulundu. Bizler her şeyin farkındayız" dedi.

Açıklamanın ardından CHP'li grup adliyeye geçerek hazırladıkları suç duyurusu dilekçelerini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sundu.

Dilekçede, Gökçek'in dün bir televizyon kanalındaki programda Kenan Otlu hakkında gerçeğe aykırı beyanlarda bulunduğu iddia edilerek, Gökçek ile televizyon programının yapımcısı olan Latif Şimşek'in, "hakaret, suç uydurma ve kişilik haklarına saldırı" suçlarından yargılanması istendi.

Sıradaki Haber