17 °c

MHP Grup Başkanvekili Akçay:

MANİSA (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Terör belasından bıkan, yaka silken ve Suriye'de yaşanan olayları gören vatandaşlar, 'Devletim benim için çok önemli. Devletim yıkılırsa ben altında ezilirim' kanaatinde" dedi.Partisinin Salihli İlçe Başkanlığını ziyaret eden Akçay, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Terör olaylarına değinen Akçay, "Doğu ve...

Güncel Haberi
MHP Grup Başkanvekili Akçay:
MHP Grup Başkanvekili Akçay:

MANİSA (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "Terör belasından bıkan, yaka silken ve Suriye'de yaşanan olayları gören vatandaşlar, 'Devletim benim için çok önemli. Devletim yıkılırsa ben altında ezilirim' kanaatinde" dedi.

Partisinin Salihli İlçe Başkanlığını ziyaret eden Akçay, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Terör olaylarına değinen Akçay, "Doğu ve Güneydoğu'da vatandaşlarımız arasında artık şu görüş hakim. Terör belasından bıkan, yaka silken ve Suriye'de yaşanan olayları gören vatandaşlar, 'Devletim benim için çok önemli. Devletim yıkılırsa ben altında ezilirim' kanaatinde. Bu bölgelerde terör nedeniyle evlerinden, işlerinden olan vatandaşlarımız artık kimin dost, kimin düşman olduğunun farkında ve bunu net bir şekilde görüyor. Bu sebeplerden dolayı da devletine sahip çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Partisinin 47 yıllık tarihi boyunca kritik süreçlerde etkin bir rol üstlendiğini dile getiren Akçay, MHP'nin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi esnasında sergilediği tutum ve üstlendiği rolün çok kritik olduğunu anlattı.

Darbe girişiminin en büyük hedeflerinden birisinin de MHP olduğunu vurgulayan Akçay, "Çünkü darbe girişimlerinde her zaman milli güçler hedef alınır. Türkiye'nin ise milli gücü MHP. Partimiz, her zaman olduğu gibi bugünde dim dik ayakta. Liderimize, partimize, sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

Erkan Akçay, daha sonra Şırnak-Cizre karayolunda 30 Eylül'de askeri aracın geçişi sırasında, terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Gür'ün (25) Kurtuluş Mahallesi'ndeki babaevini ziyaret etti.

Akçay, şehidin babası Fahri, annesi Fikriye, eşi Merve ve kardeşi Sedat Gür'e başsağlığı diledi.

Sıradaki Haber