17 °c

Milli Savunma Bakanı Işık, Kocaeli'de

KOCAELİ (AA) - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, yapımı süren Kocaeli Devlet Hastanesi'nin İzmit'teki yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.Bakan Işık, beraberindeki Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile inşaat alanına gelerek, yetkililerden bilgi aldı, çalışmaları yerinde inceledi.Fikri Işık, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanedeki inşaat...

Güncel Haberi
Milli Savunma Bakanı Işık, Kocaeli'de
Milli Savunma Bakanı Işık, Kocaeli'de

KOCAELİ (AA) - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, yapımı süren Kocaeli Devlet Hastanesi'nin İzmit'teki yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Bakan Işık, beraberindeki Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile inşaat alanına gelerek, yetkililerden bilgi aldı, çalışmaları yerinde inceledi.

Fikri Işık, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanedeki inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, proje ve zeminden kaynaklanan problemlerden dolayı biraz gecikme yaşandığını söyledi.

Süratli şekilde inşaatı tamamlamayı ve donanımı da eş zamanlı olarak temin etmeyi arzuladıklarını ifade eden Işık, şöyle konuştu:

"Hastanenin gelecek yılın ilk yarısında hizmete girmesini hedefliyoruz. Bunun için çalışmaları yerinde inceledik. Gerekli bilgileri aldık. Çalışmaların safahatını gördük. Sağlık Müdürlüğümüzün, Sağlık Bakanlığımızın ve valiliğimizin yapması gereken çalışmaları değerlendirdik. Ocak sonuna kadar inşaatın tamamlanmasını hedefliyoruz. Sonra donanımın gelmesi, kurulması belki 2-3 ayımızı alabilir. En geç önümüzdeki yılın ilk yarısının sonunda tamamen hastanemiz bilfiil hizmet vermiş olacak. Bu bina yapıldığı zaman eski bütün binalar yıkılacak ve şehir iyi bir otopark ve geniş bir alan kazanmış olacak." ifadesini kullandı.

Seçim beyannamelerinde yer alan projeleri program dahilinde hayata geçirdiklerini anlatan Işık, hedeflerinin, verdikleri sözleri takvim içerisinde yerine getirmek olduğunu kaydetti.

Bakan Işık, TBMM Milli Saraylar'a bağlı Hereke Halı ve İpekli Dokuma Fabrikası'nı da ziyaret etti.

Sıradaki Haber