17 °c

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş:

AMASYA(AA) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Metin Memiş, "Yaşadığınız ülkede yarın sabah ne ile karşılaşacağınızı bilmiyorsanız aldığınız hiçbir kazanımın önemi yoktur. O yüzden önceliğimiz ülkemiz, milletimiz, geleceğimiz ve dünya mazlumlarının sesi olma mücadelesinde duruş göstermektir." dedi.Merzifon Karamustafa Paşa Devlet...

Güncel Haberi
Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş:
Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş:

AMASYA(AA) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Metin Memiş, "Yaşadığınız ülkede yarın sabah ne ile karşılaşacağınızı bilmiyorsanız aldığınız hiçbir kazanımın önemi yoktur. O yüzden önceliğimiz ülkemiz, milletimiz, geleceğimiz ve dünya mazlumlarının sesi olma mücadelesinde duruş göstermektir." dedi.

Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesindeki Sağlık-Sen temsilciler odasının açılışı, sendikanın Genel Başkanı Memiş'in de katıldığı törenle yapıldı.

Burada bir konuşma yapan Memiş, Memur-Sen ve Sağlık-Sen ailesi olarak sendikacılığı ücret sendikacılığı olarak yapmadıklarını, hak ararken mücadeleyi, millet adına yaptıklarını söyledi. "Bizler hak arama mücadelesini çocuklarımızın geleceği adına, hak arama mücadelesi olarak yapıyoruz" diyen Memiş, Türkiye genelindeki her 2 sağlık çalışanından birisinin Sağlık-Sen üyesi olmasının, doğru yolda olduklarının göstergesi olduğuna dikkati çekti.

Sendika olarak, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi karşısında demokrasiden yana duruş sergilediklerini vurgulayan Memiş, şunları kaydetti:

"15 Temmuz hain sürecini hep beraber yaşadık. Bu ülkenin geleceği ile birilerinin nasıl oynadığını, Türkiye'nin kaderini bozmak isteyenlerin ne yapmak istediğine hep beraber şahitlik ettik. Bizler Memur-Sen ailesi olarak sendikacılığımızı yaparken 'çağı kurtarmanın eylemi ülkeyi yeniden inşa etmenin hareketi' diye yola çıkmıştık. Allah'a hamd olsun ki Memur-Sen 1 milyon üyesiyle meydanlara indi ve 'kuruluşumuzun, misyonumuzun gereği doğrultusunda ülkemize ve geleceğimize hep beraber sahip çıkacağız' diye o tarihte tankların önüne 1 milyon üyemizle durarak, ülkemizin geleceğiyle oynamalarına müsaade etmedik. Birileri bizim sendikacılığımızı eleştirdiler belki ama bizlerin geleceğiyle oynayanların önüne set olmak, bu ülkede darbe yapmak isteyenlere karşı dimdik durmak ve özgürlüklerin önünü açmaktı gayemiz. Yaşadığınız ülkede yarın sabah ne ile karşılaşacağınızı bilmiyorsanız aldığınız hiçbir kazanımın önemi yoktur. O yüzden önceliğimiz, ülkemiz, milletimiz, geleceğimiz ve dünya mazlumlarının sesi olma mücadelesinde duruş göstermektir. Tüm üyelerimize canı gönülden sendikacılığı doğru anladıkları için teşekkür."

Açılış törenine hastane başhekimi Ahmet Hasıripi, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Çilez ile sendika yöneticileri ve üyeleri de katıldı.

Sıradaki Haber