17 °c

Sevgilisini yaralayıp intihara kalkıştı

İSTANBUL (AA) - Fatih'te bir otelde kalan yabancı uyruklu kişi, kız arkadaşını yaraladıktan sonra intihara kalkıştı. Kumkapı Tiyatro Caddesi'ndeki bir otelin görevlileri, dün otele gelerek bir günlük oda kiralayan Kırgız uyruklu Rushamzan Turgunov (33) ile kız arkadaşı Özbekistanlı Gülchakhra Makhamadjanova'nın (44) odayı boşaltmadığını fark etti. Turgunov ile...

Güncel Haberi
Sevgilisini yaralayıp intihara kalkıştı
Sevgilisini yaralayıp intihara kalkıştı

İSTANBUL (AA) - Fatih'te bir otelde kalan yabancı uyruklu kişi, kız arkadaşını yaraladıktan sonra intihara kalkıştı.

Kumkapı Tiyatro Caddesi'ndeki bir otelin görevlileri, dün otele gelerek bir günlük oda kiralayan Kırgız uyruklu Rushamzan Turgunov (33) ile kız arkadaşı Özbekistanlı Gülchakhra Makhamadjanova'nın (44) odayı boşaltmadığını fark etti.

Turgunov ile Makhamadjanova'nın kaldığı odanın kapısını çalan otel görevlileri cevap alamayınca, yedek anahtarla içeri girdi. Görevliler, Makhamadjanova'yı boğazından, Turgunov'u ise bileğinden ve karnından yaralı halde buldu.

Otel çalışanlarının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Turgunov Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Makhamadjanova ise İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Makhamadjanova'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekiplerinin araştırmasında, Kırgızistanlı Turgunov'un, kız arkadaşı Makhamadjanova'yı bıçakladıktan sonra intihar etmek için kendisini yaraladığının tespit edildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sıradaki Haber