17 °c

Şiddetli rüzgar kule vinci okulun üzerine devirdi

İZMİR (AA) - Karşıyaka ilesinde inşaat alanındaki kule vinç şiddetli rüzgar nedeniyle okulun üzerine devrildi.Mavişehir'deki bir konut inşaatı alanında yer alan kule vinç, sabaha karşı etkili olan şiddetli rüzgarın etkisiyle yanında bulunan Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesinin üzerine devrildi. Çelik yapının üzerine düştüğü 4 katlı okul binasında, çatının bir bölümü...

Güncel Haberi
Şiddetli rüzgar kule vinci okulun üzerine devirdi
Şiddetli rüzgar kule vinci okulun üzerine devirdi

İZMİR (AA) - Karşıyaka ilesinde inşaat alanındaki kule vinç şiddetli rüzgar nedeniyle okulun üzerine devrildi.

Mavişehir'deki bir konut inşaatı alanında yer alan kule vinç, sabaha karşı etkili olan şiddetli rüzgarın etkisiyle yanında bulunan Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesinin üzerine devrildi.

Çelik yapının üzerine düştüğü 4 katlı okul binasında, çatının bir bölümü çökerken 2 sınıfta da önemli hasar meydana geldi. Olayın sabaha karşı meydana gelmesi nedeniyle can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Gürültüyle uyanan çevre sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, okul ve inşaat yetkililerini olay yerine çağırdı.

Okulda ilk etapta eğitime bir günlük ara verilirken, inceleme ve tespitlerin ardından eğitime ne zaman devam edileceğinin kararlaştırılacağı bildirildi. Bu arada İl Milli Eğitim Müdürlüğü teknik ekipleri de okulda inceleme başlattı.

Öte yandan, okula gelen öğretmen ve öğrenciler de karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.

Sıradaki Haber