17 °c

Siirt'te doğalgaz boru hattına yapılan saldırı

SİİRT (AA) - Siirt'te, BOTAŞ'a ait doğalgaz boru hattına, PKK'lı teröristlerce yapılan saldırı dolayısıyla Siirt ve Kurtalan ilçesinde doğalgaz kesintisi yaşanıyor. Siirt kent merkezi ve Kurtalan ilçesine doğalgaz sağlayan boru hattına akşam PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirilen saldırı vatandaşı mağdur etti. Sabotajın ardından Siirt ve Kurtalan'a...

Güncel Haberi
Siirt'te doğalgaz boru hattına yapılan saldırı
Siirt'te doğalgaz boru hattına yapılan saldırı

SİİRT (AA) - Siirt'te, BOTAŞ'a ait doğalgaz boru hattına, PKK'lı teröristlerce yapılan saldırı dolayısıyla Siirt ve Kurtalan ilçesinde doğalgaz kesintisi yaşanıyor.

Siirt kent merkezi ve Kurtalan ilçesine doğalgaz sağlayan boru hattına akşam PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirilen saldırı vatandaşı mağdur etti. Sabotajın ardından Siirt ve Kurtalan'a doğalgaz akışının durması sonucu alileler büyük sıkıntı yaşıyor.

Tuncer Türksoy AA muhabirine, soğuk havada büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Doğalgazın kesilmesine sebep olanları şiddetle kınıyoruz." dedi.

Isınma ve yemek pişirme konusunda yaşadıklarını sıkıntıyı dile getiren Muhammed Furkan Güneş, "Boru hattına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz." ifadesini kullandı.

Esnaf Salim Bilmez de saldırı dolayısıyla mağdur olduklarını kaydederek, boru hattındaki arızanın kısa sürede onarılmasını istedi.

Sıradaki Haber