17 °c

Tatilciler dönüş yolunda

DÜZCE/BOLU (AA) - Kurban Bayramı tatilinden dönen vatandaşlar nedeniyle TEM otoyolu Düzce ve Bolu kesiminde akıcı bir yoğunluk yaşanıyor.Tatillerini memleketlerinde geçirip İstanbul dönmek isteyen vatandaşlar, TEM otoyolunun Düzce kesimin Kaynaşlı, Sarıçökek, Gölyaka ve Gümüşova rampaları mevkisinde akıcı bir araç yoğunluğuna neden oldu.Otoyolun Ankara yönünde ise trafiğin...

Güncel Haberi
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda

DÜZCE/BOLU (AA) - Kurban Bayramı tatilinden dönen vatandaşlar nedeniyle TEM otoyolu Düzce ve Bolu kesiminde akıcı bir yoğunluk yaşanıyor.

Tatillerini memleketlerinde geçirip İstanbul dönmek isteyen vatandaşlar, TEM otoyolunun Düzce kesimin Kaynaşlı, Sarıçökek, Gölyaka ve Gümüşova rampaları mevkisinde akıcı bir araç yoğunluğuna neden oldu.

Otoyolun Ankara yönünde ise trafiğin olması gerektiğinden daha düşük seviyede seyrettiği görüldü.

Bolu kesimde ise özellikle Bolu Doğu çıkışı, Bolu Dağı Tüneli ve Abant gişeleri mevkisinde akıcı bir yoğunluk gözleniyor.

Güzergahta olası kaza ve trafik sıkışıklığını engellemek amacıyla hazır bulunan polis ve karayolları ekipleri, sürücüleri yakın takip ve aşırı hız konusunda uyarıyor.

Ekipler, tatil dönüşünün uzun bir zaman dilimine yayıldığı için aşırı bir yoğunluğun yaşanmasının beklenmediğini bildirdi.

Sıradaki Haber