17 °c

Tatilciler dönüş yolunda

DÜZCE/BOLU/SAKARYA (AA) - Kurban Bayramı tatilinden dönenler, D-100 karayolu ve TEM otoyolunun Düzce, Bolu ve Sakarya kesiminde akıcı bir yoğunluk oluşturdu.Tatilin ardından İstanbul'a dönenler, TEM otoyolunun Düzce kesiminin Kaynaşlı, Bolu Dağı 1 ve 2. viyadükler ile Kaynaşlı, Sarıçökek, Gölyaka ve Gümüşova rampaları mevkisinde araç yoğunluğuna neden oldu.- BoluBolu kesimde...

Güncel Haberi
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda

DÜZCE/BOLU/SAKARYA (AA) - Kurban Bayramı tatilinden dönenler, D-100 karayolu ve TEM otoyolunun Düzce, Bolu ve Sakarya kesiminde akıcı bir yoğunluk oluşturdu.

Tatilin ardından İstanbul'a dönenler, TEM otoyolunun Düzce kesiminin Kaynaşlı, Bolu Dağı 1 ve 2. viyadükler ile Kaynaşlı, Sarıçökek, Gölyaka ve Gümüşova rampaları mevkisinde araç yoğunluğuna neden oldu.

- Bolu

Bolu kesimde ise özellikle otoyolun Doğu ve Batı çıkışları, Bolu Dağı Tüneli ve Abant gişeleri mevkisinde yoğunluğa rağmen trafik aksamadı.

Öte yandan, D-100 karayolunun Bolu kent geçişi, Abant Kavşağı ile Bolu Dağı inişinde araçların fazlalığı dikkati çekiyor.

- Sakarya

TEM Otoyolu'nun Sakarya geçişi İstanbul istikametinde trafik akıcı devam ederken, zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araç arızaları bazı mevkilerde aksamalara yol açtı.

Otoyolun İstanbul istikameti Arifiye ve Sapanca mevkisinde yoğunluk olmasına karşın trafik akışı durma noktasına gelmiyor. TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde de trafik kesintisiz bir şekilde ilerliyor. Ayrıca, D-100 Karayolu'nun Sakarya mevkisinde de trafik yoğunluğu yaşanmıyor.

Güzergahta olası kaza ve trafik sıkışıklığını engellemek amacıyla hazır bulunan polis ve karayolları ekipleri, sürücüleri yakın takip ve aşırı hız konusunda uyarıyor.

Sıradaki Haber