17 °c

Terör saldırılarına tepkiler

AYDIN (AA) - Aydın'ın Didim ilçesinde ticari taksi ve şehir içi dolmuş şoförleri İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırısını protesto etti.Didim-Akbük yolu üzerinde araçlarıyla toplanan ticari taksi, şehir içi dolmuş şoförleri ve onlara destek veren vatandaşlar, ilçe otogarına kadar araçların üzerindeki Türk bayraklarıyla "Şehitlere saygı, teröre karşı lanet" konvoyu...

Güncel Haberi
Terör saldırılarına tepkiler
Terör saldırılarına tepkiler

AYDIN (AA) - Aydın'ın Didim ilçesinde ticari taksi ve şehir içi dolmuş şoförleri İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırısını protesto etti.

Didim-Akbük yolu üzerinde araçlarıyla toplanan ticari taksi, şehir içi dolmuş şoförleri ve onlara destek veren vatandaşlar, ilçe otogarına kadar araçların üzerindeki Türk bayraklarıyla "Şehitlere saygı, teröre karşı lanet" konvoyu yaptı.

Cumhuriyet Caddesi'nden geçen konvoya bazı vatandaşların da Türk bayrağı açıp alkışlayarak destek olduğu görüldü.

Protesto konvoyuna katılan taksicilerden Mümin Var, İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör saldırılarını lanetlediklerini belirterek, "Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları herkesi derinden üzdü. Biz de güvenlik güçlerimize bir nebze moral vermek ve birlik ve bütünlüğümüzü göstermek için bu etkinliği düzenledik." dedi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden de kendisine ait otomobille konvoya katılarak destek verdi.

Sıradaki Haber