17 °c

Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nda (OBBKT) sahnelenen "Ayyar Hamza" adlı oyunda rol alan Denizhan Kırkaya, seyircilerin arasında oturan kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.OBBKT'de, 23'ncü kez sahnelenen oyun, renkli görüntülere sahne oldu. Ali Bey’in yazdığı ve Ufuk Ersoy’un yönettiği oyunun ilk perdesinin sonuna doğru oyuncu Kırkaya...

Güncel Haberi
Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi
Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nda (OBBKT) sahnelenen "Ayyar Hamza" adlı oyunda rol alan Denizhan Kırkaya, seyircilerin arasında oturan kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.

OBBKT'de, 23'ncü kez sahnelenen oyun, renkli görüntülere sahne oldu. Ali Bey’in yazdığı ve Ufuk Ersoy’un yönettiği oyunun ilk perdesinin sonuna doğru oyuncu Kırkaya, sahneden inerek seyircilerin arasında yer alan kız arkadaşı Büşra Şahin'in önünde diz çöktü.

Evlilik teklifini gerçekleştiren Kırkaya, aldığı "evet" cevabının ardından, 4 yıldır beraberliği bulunan kız arkadaşının parmağına yüzük taktı.

Teklif karşısında bir süre şaşkınlık yaşadığı gözlenen Şahin, Kırkhan'a sarıldı. Seyirciler ise genç çiftin mutluluğunu, onları ayakta alkışlayarak, paylaştı.

Bu sırada diğer oyuncular tarafından sahneye, "Oyun değil gerçek, benimle evlenir misin?" yazılı pankart asıldı.

Kırkaya, oyunun ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kız arkadaşının Trabzon'da yaşadığını belirterek, "Evlilik teklifini daha önce yapacaktım ancak bir türlü fırsat bulamadım. Bu akşam oyunumuzu izlemeye geldi ve ben de bu durumu değerlendirerek, böyle bir sürpriz hazırladım." dedi.

Şahin'in, teklifine verdiği "evet" cevabının kendisini çok mutlu ettiğini anlatan Kırkaya, "İnşallah en kısa zamanda evlilik yolunda ilk adımımızı atıp, nişanımızı yapacağız." diye konuştu.

Büşra Şahin ise teklifin kendisine sürpriz olduğunu vurgulayarak, "Böyle bir sürpriz beklemiyordum, çok şaşırdım. Çok güzel oldu ve hiçbir kadının reddedemeyeceği bir anı yaşadım. Denizhan'a bu düşüncesinden ve sürprizinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.



Sıradaki Haber