17 °c

Tunceli'deki terör operasyonu

DENİZLİ (AA) - Tunceli'de, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan, sevk edildiği Elazığ'daki hastanede şehit olan 22 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar'ın Denizli'deki babaevinde yas var.Merkez Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesi'nde yaşayan şehidin babası Murat Acar'a acı haberi, Piyade Albay Bilal Öztürk ve İl Sağlık Müdürü Şükrü...

Güncel Haberi
Tunceli'deki terör operasyonu
Tunceli'deki terör operasyonu

DENİZLİ (AA) - Tunceli'de, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan, sevk edildiği Elazığ'daki hastanede şehit olan 22 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar'ın Denizli'deki babaevinde yas var.

Merkez Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesi'nde yaşayan şehidin babası Murat Acar'a acı haberi, Piyade Albay Bilal Öztürk ve İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı verdi.

Oğlunun şehadet haberini alan anne Ayşe Acar, gözyaşı döktü. Ailenin yakınları ve komşuları, taziye için eve geldi.

Şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Anne Acar, evin avlusunda bayrağı görünce "Bayrağı oğlum asmıştı." dedi.

Bu arada, şehidin amcası Süleyman Acar'ın da 1999'da Osmaniye'de vatani görevini yaparken, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düştüğü öğrenildi.

Sıradaki Haber