17 °c

Türk jetleri Suriye'deki IŞİD hedeflerini vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri, devam etmekte olan sınır ötesi harekât Fırat Kalkanı'yla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "TSK tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Anifah meskun mahalli kontrol altına alınmıştır. Çatışmalar esnasında bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Türk Hava Kuvvetleri tarafından belirlenen 12 DEAŞ hedefi yapılan hava...

Güncel Haberi
Türk jetleri Suriyedeki IŞİD hedeflerini vurdu
Türk jetleri Suriye'deki IŞİD hedeflerini vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri, devam etmekte olan sınır ötesi harekât Fırat Kalkanı'yla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "TSK tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Anifah meskun mahalli kontrol altına alınmıştır. Çatışmalar esnasında bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Türk Hava Kuvvetleri tarafından belirlenen 12 DEAŞ hedefi yapılan hava harekatı ile imha edilmiştir" denildi.

Açıklamada geçen Anifah, Kabasin'in doğusunda yer alıyor. ÖSO birlikleri aynı hattan ilerlemeyi sürdürmeleri halinde, kuşatma altındaki El Bab'a doğu cephesinden de yaklaşmış olacak.
TSK, gece yaptığı açıklamada harekâtta bir askerin daha şehit olduğunu duyurmuştu. Son üç günde altı askerin şehit düştüğü bölgede, operasyonun başladığı 24 Ağustos'tan bu yana şehit olan askerlerin sayısı 18'e çıktı.

Sıradaki Haber