17 °c

Yurtta asayiş

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da hastane çalışanlarıyla hastaların cep telefonlarını çaldığı güvenlik kameralarıyla belirlenen kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden farklı tarihlerde cep telefonlarının çalınması ihbarı üzerine çalışma başlattı.Hastanenin güvenlik...

Güncel Haberi
Yurtta asayiş
Yurtta asayiş

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da hastane çalışanlarıyla hastaların cep telefonlarını çaldığı güvenlik kameralarıyla belirlenen kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden farklı tarihlerde cep telefonlarının çalınması ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, farklı tarihlerde hasta odalarına girip çıkan ve cep telefonlarını çalan kişinin Ramazan Y. olduğunu belirledi.

Ekipler, hastaneden 6 cep telefonu çaldığını tespit ettikleri Ramazan Y'yi adresinde gözaltına aldı.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Güvenlik kamera görüntülerinde Ramazan Y'nin hastane odalarını kontrol ederek, odalara girdiği, ardından yine dışarıyı kontrole ederek odalardan çıktığı görülüyor.

- Erzurum'da şüpheli ölüm

ERZURUM (AA) - Erzurum'da 46 yaşındaki kişi, iş yerinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Aşağı Mumcu Mahallesi'nde bir apartmandaki iş yerinde Bahadir Pasin'in (46) yerde haraketsiz halde olduğunu gören iş yeri çalışanı, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları incelemede Pasin'in hayatı kaybettiğini belirledi.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Pasin'in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

- İş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde bir markete giren zanlının, bozuk paraları ve sigaraları çaldığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Barbaros Mahallesi Anafartalar Caddesi'ndeki marketin önüne gelen şüpheli, bir süre keşif yaptıktan sonra kilidini levyeyle kestiği kapıyı tekmelemeye başladı.

Şüpheli, bu sırada fark ettiği güvenlik kamerasının yönünü yüzünü kapatarak değiştirdi. Kapıyı kırarak içeriye giren zanlı, kasadaki bozuk paralar ile sigaraları poşete doldurarak olay yerinden kaçtı.

Sabah saatlerinde marketine gelen Zeki Karadağ, kapının kırık olduğunu görünce durumu polise bildirdi.

İncelemede, hırsızlığın güvenlik kamerasına yansıdığı görüldü. Görüntülerde, şüphelinin kapıdaki kilidi kırması, güvenlik kamerasını çevirmesi ve paraları çaldığı görülüyor.

- Muğla'da bıçaklı kavga: 2 yaralı

MUĞLA (AA) - Muğla'da çıkan bıçaklı kavgada biri ağır 2 kişi yaralandı.

Ortaca ilçesi Ekşiliyurt Mahallesi'nde bir markete gelen üç kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Olayda, A.T, kardeş oldukları öğrenilen M.A.S. ve V.S'yi bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan M.A.S'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirdi.

Olayın ardından kaçan A.T, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Marketteki güvenlik kamerası kayıtları, polis ekipleri tarafından incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

- Samsun'da denize düşen kişi boğulma tehlikesi geçirdi

SAMSUN (AA) - Samsun'da denize düşen kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

Canik ilçesi Doğu Park mevkisinde deniz kenarında gezintiye çıkan Ersin Eroğlu (32), bir anda dengesini kaybederek suya düştü.

Vatandaşların yardımıyla sudan çıkarılan Eroğlu'na olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan Eroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

- Sivas'ta dolandırıcılık ve hırsızlık operasyonu

SİVAS (AA) - Konya, Eskişehir, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa'da güveni kötüye kullanarak dolandırıcılık yapan kişi Sivas'ta yakalandı.

Sivas Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Konya'nın Beyşehir ilçesinde dolandırıcılık, traktör hırsızlığı ve güveni kötüye kullanma, resmi belgede sahtecilik, Kulu ilçesinde 100 ton, Eskişehir'de 1 kamyon mısır mahsulü nakliyesi dolandırıcılığı, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa'da 600 bin liralık nakliye dolandırıcılığı olaylarına karışan kişilerin Sivas'ta olduğunu tespit etti.

Polis ekipleri, şüphelilerin bulunduğu 01 ZS 778 ve 68 BA 089 plakalı araçları takibe alarak durdurmak istedi. Polisin "dur" uyarısına uymayarak kaçan şüpheliler, Gazibey köyü yakınlarında yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.C. savcılıkça serbest bırakıldı, hakkında hırsızlık suçundan 4 yıl 11 ay 10 gün kesinleşmiş cezası bulunduğu tespit edilen R,Ç. tutuklandı.

Şüpheliler tarafından çalınan ve Durdulu köyünde terk edilmiş halde bulunan traktör ise sahibine teslim edildi.




Sıradaki Haber