Tuttuğu balıklar için köpek balığı ile kavga etti!

18 Mayıs 2017 Perşembe

Instagram'da hızla paylaşılan video, izleyenlerin tüylerini diken diken ediyor.

Görüntülerde ağdaki balıklara musallat olan köpek balığının, baba ve oğul tarafından küfürler eşliğinde tekneden uzaklaştırılmaya çalıştığı görülüyor.

Videonun sonunda avını bir türlü köpek balığının dişlerinin arasından kurtaramamış olan baba David bir yandan ağı çekiştirmeye devam ederken bir yandan da köpek balığının burnunu eliyle itiyor.

Çekişme bir müddet daha sürüp gittikten sonra köpek balığı tekneden uzaklaşıyor. Köpek balığı uzaklaşırken baba David'in hayvanın arkasından küfürler ederek "S… git!' diye bağırdığı duyuluyor. 

'KÖPEK BALIĞINA ZARAR GELMEDİ, SADECE BİRAZ EĞLENDİK'

BuzzFeed'e daha önce de pek çok defa köpek balıklarıyla karşılaştıklarını ancak böyle bir şeyin ilk defa başlarına geldiğini söyleyen oğul Nicholas Wilks, Instagram'daki takipçilerine seslendi. Wilks, babasının köpek balıklarını aslında sevdiğini ve köpek balığının burnundaki kan izinin kendileriyle ilgisi olmadığını söyledi: "Merak etmeyin, köpek balığına bir zarar gelmedi, sadece aramızda biraz eğlendik."

sharks are assholes and dad doesnt like them very much EDIT: dad loves sharks, it was all a good laugh, the shark was not hurt at all, thanks. Disclaimer: This video is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact video@catersnews.com or aus@catersnews.com call +44 (0)121 616 1100 / +61 (0)2 8068 4248

ニコラス (@nicwilks)'in paylaştığı bir gönderi (14 May 2017, 00:06 PDT)