Mesut Özil 3,5 yıllık imzayı attı! Resmen duyurdular

23 Kasım 2017 Perşembe

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan transfer döneminin gözde futbolcusu Mesut Özil sözleşme uzatmaya yanaşmamıştı. Futbolseverler Türk asıllı Alman futbolcunun hangi takıma transfer olacağını merak içinde bekliyordu. Katalonya radyosu, Arsenal'da forma giyen yıldız için dünya devleri sıraya girmişken, Barcelona'nın bombayı patlatıp ve Özil'e 3,5 yıllığına imza attırdığını duyurdu.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Alman futbolcu sözleşme uzatmaya yanaşmamış, Manchester United ve Barcelona gibi dev kulüpler sıraya girmişti.

İspanya basınına göre, Barcelona bu transferde mutlu sona ulaştı ve Mesut ile sözleşme imzalamak için anlaştı. Özil, takımı devre arasında terk edecek.

3.5 yıllığına Barcelona'da

Katalonya radyosu, oyuncunun menajeri Erkan Söğüt ile konuştuklarını ve Mesut'un devre arasından itibaren 20 milyon Euro karşılığında 3.5 yıllığına Katalan ekibine katılacağını açıkladı.

Barcelona, yaz aylarında Liverpool'dan Coutinho'yu transfer etmek istemiş, fakat bu transfer gerçekleşmeyince B Planı olarak Mesut Özil'i gündemine almıştı.