17 °c

Esnafın Türk lirasına desteği sürüyor

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir tüp bayisi, dolarını bozduran tüketicinin piknik tüpünü ücretsiz dolduracak.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına esnafın desteği devam ediyor.Edirneli esnaf Saim Atlı, Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan kampanyaya sonuna kadar destek vereceğini...

Kültür-Sanat Haberi
Esnafın Türk lirasına desteği sürüyor
Esnafın Türk lirasına desteği sürüyor

EDİRNE (AA) - Edirne'de bir tüp bayisi, dolarını bozduran tüketicinin piknik tüpünü ücretsiz dolduracak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına esnafın desteği devam ediyor.

Edirneli esnaf Saim Atlı, Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan kampanyaya sonuna kadar destek vereceğini söyledi.

Esnaf olarak ekonomi üzerinde oynanan oyunu bozmak amacıyla katkı sunmak istediğini belirten Atlı, "Boz doları boz oyunu kampanyasına destek veriyoruz. 100 dolar bozdurduğuna dair dekontu getir, bedava tüpü götür." dedi.

Bu oyunların Türk milletini etkilemeyeceğini vurgulayan Atlı, şunları kaydetti:

"Dış güçler başarılı olamayacak. Başlatılan dolar bozma kampanyası çok güzel. Biz de bu kampanyaya nasıl destek veririz diye düşündük. 100 dolar bozdurduğuna dair dekont getiren her vatandaşımıza 2 kilogramlık küçük tüp hediye edeceğim. Cumhurbaşkanı'mız Erdoğan’ın yaptığı bu çağrıya herkes destek vermeli. Ben tüm vatandaşlarımızın bu kampanyaya destek olmasını istiyorum."

-Trakya'da destek devam ediyor

Daha öncede Türk lirasının değerlenmesi amacıyla dolarını bozduranlara Edirne'den şekerlemeci Arif Meriç Kavala kurabiyesi, badem ezmesi, Ciğerci Bahri Dinar tava ciğeri, Tekirdağlı Efkan Kılıç kokoreç ikram edeceği vaadinde bulunmuştu.

Kırklareli'deki besiciler de dolarını bozduranlara süt armağan edeceklerini duyurmuştu.

Sıradaki Haber