17 °c

"Görümce" filminin galası gerçekleşti

İSTANBUL (AA) - BKM Film'in yapımını üstlendiği gelin-görümce arasındaki çekişmeli ilişkiyi mizahi bir dille ele alan komedi yapımı "Görümce" filminin galası gerçekleşti."Görümce" filminin Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşen galasında konuşan yönetmen Kıvanç Baruönü, "Yaklaşık 6 aydan bu yana ön hazırlığıydı, senaryosuydu, çekimiydi derken, tatlı bir heyecanın sonundayız....

Kültür-Sanat Haberi
Görümce filminin galası gerçekleşti
"Görümce" filminin galası gerçekleşti

İSTANBUL (AA) - BKM Film'in yapımını üstlendiği gelin-görümce arasındaki çekişmeli ilişkiyi mizahi bir dille ele alan komedi yapımı "Görümce" filminin galası gerçekleşti.

"Görümce" filminin Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşen galasında konuşan yönetmen Kıvanç Baruönü, "Yaklaşık 6 aydan bu yana ön hazırlığıydı, senaryosuydu, çekimiydi derken, tatlı bir heyecanın sonundayız. Umarım beğenilir." dedi.

Filmin hem senaristliğini yapan hem de başrollerinden birini canlandıran Gupse Özay ise, "Şu an ben filmin heyecanından ziyade bu kadar çok sevdiğim ekiple bir arada olmaktan keyif alıyorum. Film çok komik bir film oldu. Yönetmenimiz çok iyiydi. Eğlendik, ben çok heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

İsminin "Görümce" olmasına rağmen filmin ana konusunun görümce olmak istemeyen kardeşin çabaları olduğunu ifade eden Buğra Gülsoy, filmde damat olarak evlenip evlenemeyeceğini film izlendiğinde görüleceğini kaydetti.

Filmde oynamanın kendisi için bir onur olduğunu söyleyen Danilo Zanna ise filmin çekimi sırasında çok güzel bir film olduğunun farkında olduklarını ve insanların da seveceğini umduğunu söyledi.

Filmin oyuncu kadrosunda Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile birlikte Özlem Tokarslan, İnci Pars, Özlem Öçalmaz, Dilşah Demir, Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Gürkan Akhanlı, Alp Tuğhan, Anıl Tetik ve Fatih Özkan bulunuyor.

"Görümce" filminin konusu şöyle:

"Yeliz erkek kardeşi Ahmet'e fazlasıyla düşkündür. Yeliz'in bu düşkünlüğü sonucu ikili birlikte yaşamaktadır. Fakat Yeliz'i kötü bir sürpriz beklemektedir, zira Ahmet bir kıza aşık olmuştur. İşler hızlı gelişir ve Ahmet kıza evlenme teklifi eder. Bunu duyan Yeliz'in dünyası başına yıkılır. Yeliz'in umudu, Ahmet'in şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bu kızdan da ayrılmasıdır. Ancak işini şansa bırakmayan Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip kardeşiyle sevdiği kızı ayırma planları yapmaya başlar. Kıskanç ablası Yeliz ile sevdiği kız Deniz arasında sıkışıp kalan Ahmet'in yapabileceği tek şey her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışmaktır. Bu mücadele boyunca Yeliz'i de, Deniz'i de, Ahmet’i de türlü komik maceralar beklemektedir."

Sıradaki Haber