17 °c

İzmir Fashion Week başladı

İZMİR (AA) - Ünlü tasarımcılar ve firmaların yeni sezon kreasyonlarını sergileyeceği İzmir Fashion Week, başladı. Rönesans Ajans ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından düzenlenen İzmir Fashion Week'in açılışı, kentteki bir otelde Nur Karaata'nın "capricious" temalı defilesiyle yapıldı. Karaata'nın defilesinde 2017 yaz kreasyonunun yer aldığı "capricious"...

Kültür-Sanat Haberi
İzmir Fashion Week başladı
İzmir Fashion Week başladı

İZMİR (AA) - Ünlü tasarımcılar ve firmaların yeni sezon kreasyonlarını sergileyeceği İzmir Fashion Week, başladı.

Rönesans Ajans ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından düzenlenen İzmir Fashion Week'in açılışı, kentteki bir otelde Nur Karaata'nın "capricious" temalı defilesiyle yapıldı.

Karaata'nın defilesinde 2017 yaz kreasyonunun yer aldığı "capricious" koleksiyonundan 38 bikini ve mayo sergilendi. Günün ikinci defilesinde ise Esin Özyiğit'in "Timeless" koleksiyonunda 45 parça abiye ve gelinlik modelleri İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Son defilede de Dilek Süslüer'in "Tempo Di Festa" koleksiyonundan 45 abiye kıyafet sergilendi.

Defilede Merve Büyüksaraç, Ebru Öztürk, Ece Begüm Yücetan ve Simge Tertemiz gibi ünlü modellerin yanı sıra İzmirli mankenler de görev aldı.

İzmir Fashion Week, yarın 3 defile ile devam edecek. 7 Aralık'a kadar sürecek moda haftası kapsamında defilelerin yanı sıra moda tasarım yarışmaları, söyleşi, seminer, sergiler de gerçekleştirilecek.


Sıradaki Haber