17 °c

KHK ile belediyelere yapılan görevlendirme

BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, parklara çocuk oyun grupları kurdu.KHK ile yapılan görevlendirmenin ardından Batman Belediyesince il genelinde başlatılan çalışmalar sürüyor. Kentin yol, asfalt, kaldırım, kanalizasyon, park-bahçe gibi sorunlarının giderilmesi için yürütülen çalışmaların yanı sıra...

Kültür-Sanat Haberi
KHK ile belediyelere yapılan görevlendirme
KHK ile belediyelere yapılan görevlendirme

BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, parklara çocuk oyun grupları kurdu.

KHK ile yapılan görevlendirmenin ardından Batman Belediyesince il genelinde başlatılan çalışmalar sürüyor.

Kentin yol, asfalt, kaldırım, kanalizasyon, park-bahçe gibi sorunlarının giderilmesi için yürütülen çalışmaların yanı sıra belediye ekipleri tarafından tüm parklara çocuk oyun grupları yerleştirildi.

KHK ile Batman Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, belediye olarak ihmal edilmiş ne varsa Batman halkının hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Aksoy, bu kapsamda kent genelinde aralarında Çamlıca İmam Hatip Parkı, Bayındır Parkı ve Hürriyet Parkı'nın da olduğu halka açık parklarda çocuk oyun grupları kurduklarını kaydetti.

Parklara giden ailelerin rahat etmesi adına böyle bir çalışma yaptıklarını anlatan Ertuğ Şevket Aksoy, "Ailelerimiz parklara oturmaya gittiği zaman çocukları da çocuk oyun gruplarında rahatça gönüllerince vakit geçirebilecekler. Burada zaman geçirecek olan çocukların mutluluğu bütün dünyaya bedeldir." dedi.

Sıradaki Haber