17 °c

Aşk Laftan Anlamaz'ın 16.bölümünde Hayat Murat'a söylediği büyük yalanı nasıl açıklaycak?

Aşk Laftan Anlamaz dizisi bu hafta ekranlara gelmeden önce yayınlanan yeni bölümfragmanında yaptığı sürpriz ile çok konuşulmuştu. Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümüne Metin Akpınar, Laz dede olarak dahil oluyor. Bu haber izleyicileri heyecanlandırıken, yayınlanan yeni bölüm fragmanında Metin Akpınar'ın Karadenizşivesi ile konuştuğu bir sahne de ekranlara geldi. Peki Aşk Laftan...

Güncel Haberi
Aşk Laftan Anlamazın 16.bölümünde Hayat Murata söylediği büyük yalanı nasıl açıklaycak?
Aşk Laftan Anlamaz'ın 16.bölümünde Hayat Murat'a söylediği büyük yalanı nasıl açıklaycak?

Aşk Laftan Anlamaz dizisi bu hafta ekranlara gelmeden önce yayınlanan yeni bölümfragmanında yaptığı sürpriz ile çok konuşulmuştu. Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümüne Metin Akpınar, Laz dede olarak dahil oluyor. Bu haber izleyicileri heyecanlandırıken, yayınlanan yeni bölüm fragmanında Metin Akpınar'ın Karadenizşivesi ile konuştuğu bir sahne de ekranlara geldi. Peki Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 16. bölümünde; Hayat ve Murat arasındaki tüm sırlar tek tek ortaya çıkmaya ve tüm sorunlar çözülmeye başlamıştır. Üstelik o akşam Murat ani bir kararla Hayat’ın avucuna bir de yüzük bırakmıştır. Geriye tek şey kalmıştır artık. Büyük yalanını açıklamak. Acaba Hayat bu yalanı Murat’a kendisi açıklayabilecek midir? Her şeye rağmen yan yanadır iki aşık. Sırlara, yalanlara rağmen adım adım mutluluğa  yürümektedirler. Önlerine Haşmet dede dikilene kadar… Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen "Aşk Laftan Anlamaz"ın güçlü kadrosuna, ustaoyuncu Metin Akpınar katıldı. Akpınar, "Aşk Laftan Anlamaz"ın  bu haftaki bölümünden itibaren "Haşmet" karakteri ile ekrana gelecek. Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği "Aşk Laftan Anlamaz", kadrosuna sevilen, usta oyuncu Metin Akpınar’ı kattı.
Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı Aşk Laftan Anlamaz'ın 15. bölümünde; Hayat, ilk randevularından sebepsiz ayrılışını nasıl açıklayacağını düşünürken, Murat ve Doruk'un "Kutsal Çarşamba" hakkında konuştuklarını duyar. Kızlarla kafa kafaya verip bunu açığa çıkarmaya çalışırlar. Annesinin tüm sözlerine rağmen Hayat işten ayrılmayı reddeder. Bu yüzden Emine bir plan yapar. Hayat'ın sevdiği erkeği bulmayı kafasına koymuştur. Sarte'ye geldiğinde işler planladığı gibi gitmez. Üstelik Hayat'ın kimliği de şirkette bir yerlerde kayıptır.

Sıradaki Haber