17 °c

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

MUĞLA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Türkiye üzerinde geçmişten bugüne kadar hesap yapanların zihniyetinin aynı olduğunu söyledi. Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Öğretmenevi'nde partisinin İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Ataş, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduktan yaklaşık bir yıl sonra tek başına iktidara geldiğini hatırlattı AK...

Politika Haberi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş:

MUĞLA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Türkiye üzerinde geçmişten bugüne kadar hesap yapanların zihniyetinin aynı olduğunu söyledi.

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Öğretmenevi'nde partisinin İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Ataş, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduktan yaklaşık bir yıl sonra tek başına iktidara geldiğini hatırlattı

AK Parti'den önceki dönemde ülkede vatandaşların umutlarının tükendiğini ve geleceğe umutla bakamadığını anlatan Ataş, Türkiye'nin yönetim sorunları yaşadığı bir dönemde AK Parti'nin yönetimi devraldığını ifade etti. Ataş, "Gerek insan hak ve ihlalleri noktasında gerek ekonomik gerekse diğer alanlarda iflas etmiş bir Türkiye'yi devraldık. O iflas etmiş Türkiye'den bugün dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına Türkiye'yi taşımış kadrolarsınız. 17 gelişmiş, büyüme noktasında Türkiye'yi 17'nci sıraya oturtmuş bir kadrosunuz. Bundan dolayı sizi kutluyor, tebrik ediyorum." dedi.

- "Alçakça bu milletin üzerine silahlarını doğrulttular"

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Marmaris'in çok önemli bir konumda yer aldığını dile getiren Ataş, şöyle konuştu:

"Silahlı Kuvvetler, emniyet ve yargının arasına sızmış FETÖ'nün çeteleri, 15 Temmuz darbe gecesi, asker kılığına girmiş hainler tarafından bu milletin tertemiz verdiği vergilerle alınan F-16, tank, helikopter ve silahlarla silahsız insanlara ve bu milletin insanlarına karşı silahlarını doğrultmaktan, Meclis, Özel Hareket Daire Başkanlığı, TÜRKSAT, Emniyet Genel Müdürlüğü ve hatta Cumhurbaşkanlığı Külliyesini bombalamaktan utanmadılar. Alçakça bu milletin üzerine silahlarını doğrulttular. Lanet olsun. Sizin hemen yanı başınızda, Marmaris'te, bu ülkenin Başkomutanı, Cumhurbaşkanımızı kaldığı otelde suikast planlarıyla öldürmeye azmettiler. Bu planlarını utanmadan, sıkılmadan yapabildiler."

Ataş, Türkiye üzerinde hesabı olanların bu hesaplarını her fırsatta uygulamaya koymak için plan yapmaya devam edeceğine dikkati çekti.

"Onların bir planı vardı, Allah'ın da bir planı vardı, milletin de bir planı vardı." diyen Ataş, "Onların planı tutmadı, bir kez daha tutmadı. Bundan sonra da inşallah tutmayacak çünkü onların içi, dışı fitne fesat doluydu. Onların hesabının üzerinde bir hesap vardı ki o da Allah'ın ve milletin hesabıydı." değerlendirmesinde bulundu.

- "İsimsiz kahramanlarsınız"

Müslümanın Müslümandan, Türk'ün ise Türk'ten başka dostu olmadığını altını çizen Mustafa Ataş, şunları kaydetti:

"Ülkemiz üzerinde geçmişten bugüne kadar hesap yapanlar, bu ülkenin kalkınmasını ve gelişmesini istemeyenler, bilesiniz ki zihniyet olarak hep aynı zihniyetlerdir. Geçmişte Haçlı orduları Türkiye'yi işgal etmeye kalkmışlardı. Bilesiniz ki bugün PKK'sı da FETÖ'sü de PYD'si de DAEŞ'i de o Haçlı ordularının uzantılarıdır. Değişen hiçbir şey yoktur. İsimler değişmiştir sadece. Görevler ve misyon değişmemiştir, aynıdır. İşte siz o Haçlı ittifaklarına karşı mücadele eden isimsiz kahramanlarsınız. Sadece siyaset yapmıyoruz. Bu ülkenin bekçiliğini yapıyoruz aynı zamanda. Bu ülkenin kalkınmasının mücadelesini verirken, bu ülkenin kalkınmasını istemeyenlere karşı büyük bir mücadele sürdürüyoruz. Bu kadar kutsal bir görev yapıyoruz."



Sıradaki Haber