17 °c

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl:

AFYONKARAHİSAR (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, partisinin cumhuriyet ve halkın partisi olduğunu belirterek, "Cumhuriyet, herkesi kucaklayan, kimsesizlerin kimsesi anlayışındaki bir yönetimdir. Tekçi bir anlayışı önümüze koyuyorlar." dedi.Bingöl, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile partisinin il başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, halkın...

Politika Haberi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl:
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl:

AFYONKARAHİSAR (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, partisinin cumhuriyet ve halkın partisi olduğunu belirterek, "Cumhuriyet, herkesi kucaklayan, kimsesizlerin kimsesi anlayışındaki bir yönetimdir. Tekçi bir anlayışı önümüze koyuyorlar." dedi.

Bingöl, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile partisinin il başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, halkın CHP'ye yöneldiğini söyledi.

"Partimize normalde haftada 300 civarında üyelik başvurusu gelirdi. Son zamanlarda bu sayı oldukça arttı." diyen Bingöl, CHP Genel Merkezi'ne haftada bin yeni üye başvurusu yapıldığına dikkati çekti.

Bingöl, şunları kaydetti:

"Bu durum bizi mutlu ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi, cumhuriyetin ve halkımızın partisidir. Cumhuriyet, herkesi kucaklayan, kimsesizlerin kimsesi anlayışındaki bir yönetimdir. Tekçi bir anlayışı önümüze koyuyorlar. Bu anlayış ve yönetim tarzı bizi çağdaş dünyadan koparacak. Bulunduğumuz coğrafya hassas bir coğrafya. Bu ülkenin insanları bir ateş topu içinde yaşıyor.

Eğer böyle bir siyaset anlayışı kalıcı olursa, Türkiye'yi daha büyük sorunlar bekleyecektir."

Torun da Türkiye'nin dünya coğrafyasında hiçbir itibarının kalmadığını öne sürerek, "Bizden mal almak isteyen yabancılar, ülkemize gelmiyor, kendi ülkelerine bizi davet ediyorlar." dedi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da partililerin genel başkanlık düzeyinden en küçük birimine kadar canla başla çalıştığını ifade etti.

Konuşmaların ardından partiye yeni üye olanlara rozet takıldı.

Bingöl ve Torun, daha sonra CHP İl Başkanlığınca düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı.

Sıradaki Haber