17 °c

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan:

GAZİANTEP (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Terör milletimizin beraberliğini birliğini bozacak güçte değildir. Bunlar döktükleri kanda boğulacaktır Bunların içeride ve dışarıda olan destekçileri ve kaynakları devletimiz tarafından bilinmektedir." dedi.MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, terörizmin Türkiye'nin bir...

Politika Haberi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan:
MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan:

GAZİANTEP (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Terör milletimizin beraberliğini birliğini bozacak güçte değildir. Bunlar döktükleri kanda boğulacaktır Bunların içeride ve dışarıda olan destekçileri ve kaynakları devletimiz tarafından bilinmektedir." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, terörizmin Türkiye'nin bir numaralı meselesi olduğunu, bu vahşi saldırganlığı alt etmeden Türkiye'de huzurun olmayacağını bildirdi.

Türkiye'nin son yıllarda dünyanın en büyük terör örgütleriyle sınandığa işaret eden Adan, Türkiye halkının güçlü bir birlik ve beraberlik zemini üzerinde kol kola olduğunu ve birliğinin asla bozulmayacağını ifade etti.

Adan, terörün asla başarılı olamayacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Dün alçakça, kahpece milletimizin ve devletimizin birliğine, merhametine sevgisine Kayseri'de göz bebeğimiz komando tugayımızın önünde pusu kurdular. Terör milletimizin beraberliğini birliğini bozacak güçte değildir. Bunlar döktükleri kanda boğulacaktır. Bunların içeride ve dışarıda olan destekçileri ve kaynakları devletimiz tarafından bilinmektedir. Ayrıca demokrasiyle özgürlükler bağlamında terörü meşrulaştıran herkes vatan hainidir. Bu konuda taraf olan herkes bilmelidir ki PKK, PYD, FETÖ terör örgütü Türk milletinin birliğine kastetmektedir. Türk milleti tarih sahnesi içinde büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Önümüzdeki günlerde bu odakların ortadan kaldırılacağını hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Terörizmin dehşetinin 79 milyonun hayatını zindana çevirdiğini aktaran Adan, " Kürt kökenli kardeşlerimiz PKK'nın kanlı saldırılarından oldukça muzdarip ve en fazla şikayetçi olan kesimdir. Hiçbir Kürt kökenli kardeşim elinde silah ve bombayla devlete hucum eden askerimize, polisimize, vatandaşımıza kurşun sıkan kiralık katil PKK'yı arkalaması düşünülmeyecektir." dedi.

Adan; din, dil, ırk, mezhep gözetmeden milletin teröre karşı tek yürek olduğuna dikkati çekti

Adan, şunları kaydetti:

"PKK emperyalizmin iğrenç bir tetikçisidir. PKK, Türkiye'yi hazmedemeyen yedi düvelin kokmuş taşeronlarıdır. Kürt kökenli kardeşlerimiz PKK'nın dümen suyuna girmez, günahına ortak olmaz, oyuna gelmez, devletin varlığına milletin birliğine zincir vurmaya kalkışmış çürümüşler ile milli ruhu hafife alıp bağımsızlığımızı bozmaya bin yıllık kardeşliğimizi boğmaya gayret eden batının piyonlarına tek yürek tek beden halinde karşılık çıkacaktır. Zulmetin ateşini göğsümüzde söndüreceğiz. Onlar vatanı bölmek isteseler bile biz böldürmeyeceğiz. Onlar milleti ayırmak birbirine düşürmek isteseler de biz bir olacağız. İhanetin emellerine ayaklarımız altında çiğneyeceğiz. Türk milleti tarih boyunca bağımsızlığını bedelini nice muhteşem mücadele ile elde etmiştir. Türkiye yaşayacak, bayrak inmeyecek ve ezanlar susmayacak."

Sıradaki Haber