17 °c

TBMM Genel Kurulu

TBMM (AA) - TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye ile Rusya ve Benin arasındaki uluslararası anlaşmaların uygun bulunduğuna ilişkin kanun tasarıları kabul edildi.Genel Kurul'da tasarıların görüşülmesi sırasında HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu'nun Sakarya'daki bir kız öğrenci yurdunda gaz kaçağı olduğu iddiasını sorması üzerine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk...

Politika Haberi
TBMM Genel Kurulu
TBMM Genel Kurulu

TBMM (AA) - TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye ile Rusya ve Benin arasındaki uluslararası anlaşmaların uygun bulunduğuna ilişkin kanun tasarıları kabul edildi.

Genel Kurul'da tasarıların görüşülmesi sırasında HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu'nun Sakarya'daki bir kız öğrenci yurdunda gaz kaçağı olduğu iddiasını sorması üzerine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Kız öğrenci yurdunda saat 11.30 sıralarında böyle bir ihbar yapılmış, gaz dağıtım şirketi 10 dakika içinde olay yerinde olmuş. Yapılan tespitte ciddi bir şeyin olmadığı belirtildi. Gaz dağıtım şirketi hala orada, çocuklar da orada. Herhangi bir sıkıntı yok." yanıtını verdi.

Daha sonra, "Türkiye ve Rusya Arasında TürkAkım Gaz Boru Hattı Projesine İlişkin Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı" ile "Türkiye ile Benin Arasında Ekonomik, Ticari ve Teknik İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı"nın kabul edilmesiyle birleşim sona erdi.

Meclis Başkanvekili Pervin Buldan, 5 Aralık Pazartesi günü saat 13.00'te toplanmak üzere birleşimi kapattı.

Sıradaki Haber