17 °c

Amasya Taşova YİBO'da transfer

AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun sportif direktörü Sercan Şenel, geçtiğimiz sezon Ukrayna'nın Zaporozhye takımında forma giyen kaleci Sapun Yevgen ile anlaştıklarını bildirdi. Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda mücadele ettikleri Avrupa kupası ve Süper Lig'de başarılı olmak için güçlü kadro kurma çalışmalarına...

Spor Haberi
Amasya Taşova YİBO'da transfer
Amasya Taşova YİBO'da transfer


AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun sportif direktörü Sercan Şenel, geçtiğimiz sezon Ukrayna'nın Zaporozhye takımında forma giyen kaleci Sapun Yevgen ile anlaştıklarını bildirdi.

Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda mücadele ettikleri Avrupa kupası ve Süper Lig'de başarılı olmak için güçlü kadro kurma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Güçlü bir kadro için transfer çalışmalarına devam edeceklerini belirten Şenel, "Kadromuza dahil ettiğimiz yeni kalecimizin Avrupa kupalarında oldukça deneyimi bulunmaktadır.Bu deneyiminin takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Ayrıca eksik gördüğümüz bazı bölgeler için de transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız ve bize uyacak sporcu olması halinde yeni transferler yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.


Sıradaki Haber