17 °c

Antalyaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Adanaspor ile karşılaşacak Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla tamamladı.Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izinli Serdar Özkan ile sakatlığı süren Emre Güral katılmadı. Bir süredir yurt dışında tedavi gören yıldız futbolcu...

Spor Haberi
Antalyaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları
Antalyaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları


ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Adanaspor ile karşılaşacak Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla tamamladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izinli Serdar Özkan ile sakatlığı süren Emre Güral katılmadı. Bir süredir yurt dışında tedavi gören yıldız futbolcu Samuel Eto'o ise idmanda yer aldı.

Çalışmadan önce futbolcularla saha ortasında toplantı yapan Çalımbay, Eto'o ile de bir süre görüştü. Futbolcular, dar alanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Çalımbay, çift kale maçta oyunu sık sık durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

Yedek takımda forma giyen Eto'o, hırsı ve attığı gollerle dikkati çekti.

Sıradaki Haber