17 °c

Bakan Kılıç, olimpiyat ekibini ağırladı

İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılacak sporcularla buluştu.Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleştirilen organizasyonda, Rio Olimpiyatları'nda mücadele edecek sporcuların önemli bir bölümü ile teknik kadrolarda yer alan isimler, federasyon temsilcileri ve bakanlık yetkilileriyle birlikte toplam 100 davetli hazır...

Spor Haberi
Bakan Kılıç, olimpiyat ekibini ağırladı
Bakan Kılıç, olimpiyat ekibini ağırladı


İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılacak sporcularla buluştu.

Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleştirilen organizasyonda, Rio Olimpiyatları'nda mücadele edecek sporcuların önemli bir bölümü ile teknik kadrolarda yer alan isimler, federasyon temsilcileri ve bakanlık yetkilileriyle birlikte toplam 100 davetli hazır bulundu.

Bakan Akif Çağatay Kılıç, etkinliğin başlangıcında tüm katılımcıların tek tek ellerini sıkarken, daha sonra yemeğe geçildi.

Yemeğin ardından davetlilere hitap eden Bakan Kılıç, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için başarı dileklerinde bulundu.

Öte yandan Turkcell tarafından hazırlanan ve üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile "Başarılar dilerim" mesajının yer aldığı, Turkcell T70 marka cep telefonları, sporculara hediye edildi.

Olimpiyat kafilesi, bu gece Rio'ya hareket edecek.







Sıradaki Haber