17 °c

Basketbolda maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Basketbolda, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 8. hafta karşılaşmasında İsrail temsilcisi Ironi Nahariya'yı 85-77 yenen Banvit'in Başantrenörü Sasa Filipovski, ''Bugün oyuna çok yumuşak başladık. Fazla agresifliğimizi kullanamadan başladık. Bu sebeple de maçın başında geri düştük.'' dedi.Filipovski, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri...

Spor Haberi
Basketbolda maçın ardından
Basketbolda maçın ardından

BALIKESİR (AA) - Basketbolda, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 8. hafta karşılaşmasında İsrail temsilcisi Ironi Nahariya'yı 85-77 yenen Banvit'in Başantrenörü Sasa Filipovski, ''Bugün oyuna çok yumuşak başladık. Fazla agresifliğimizi kullanamadan başladık. Bu sebeple de maçın başında geri düştük.'' dedi.

Filipovski, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri Ironi Nahariya karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Taraftarları ve oyuncuları tebrik eden Filipovski, ''Bugünkü galibiyetimizi ameliyat geçiren Başkanımız Özkan Kılıç'ın eşi Emre Kılıç'a hediye etmek istiyorum. Bir an önce iyileşip, sağlığına kavuşup bizimle burada olmasını temenni ediyorum.'' diye konuştu.

- Ironi Nahariya cephesi

Ironi Nahariya Başantrenörü Eric Alfasi ise kendileri için çok zor bir maç olduğunu anlattı.

Alfasi, karşılaşmanın çok zor olacaklarını bildiklerini belirterek, şöyle konuştu:

''Çok zor bir maç oldu. Çok iyi bir atmosferde zor bir maç olacağını buraya gelmeden önce biliyorduk. Banvit Şampiyonlar Ligi'nde de Türkiye Ligi'nde de çok iyi işler başardı. Maçın başında istediklerimizi yaptık ama ikinci çeyrekten itibaren oyundan kopmaya başladık. Bu maçın özelinde iyi tarafından bakacaksak olursak 20 sayıdan geri gelmeyi başardık. Banvit çok iyi bir takım. Çok iyi bir koça sahipler. Onlara bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.''

Sıradaki Haber