17 °c

Çalımbay takımına güveniyor

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, 14. haftada oynayacakları Fenerbahçe maçında takımına güvendiğini ve çok iyi şeyler yapacaklarına inandığını söyledi.Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor'da göreve başladığı günden itibaren takımın başarılı bir performans sergilediğini...

Spor Haberi
Çalımbay takımına güveniyor
Çalımbay takımına güveniyor


ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, 14. haftada oynayacakları Fenerbahçe maçında takımına güvendiğini ve çok iyi şeyler yapacaklarına inandığını söyledi.

Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor'da göreve başladığı günden itibaren takımın başarılı bir performans sergilediğini belirtti.

Yakalanan başarıyı devre sonuna kadar devam ettirmek istediklerini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe maçında Charles'ın cezalı olması nedeniyle forma giyememesi dezavantajımız. Fenerbahçe maçında mutlaka puan kazanmamız gerekiyor. Bulunduğumuz yer itibarıyla bu maçı iyi bir şekilde bitirmeliyiz. Hangi takım olursa olsun buradan puan ya da puanlarla ayrılmamız gerekiyor. Zor bir maç olacak. Fenerbahçe 6-7 hafta önceki Fenerbahçe değil. Dün de çok iyi maç çıkardılar. Avrupa'da kazandıkları başarıdan dolayı saygımız sonsuz ama bizim de buradan çok iyi ayrılmamız gerekiyor. Maçın başından sonuna kadar çok koşan, mücadele eden, girdiği pozisyonları değerlendiren takım kimliğinde olmalıyız. Takımıma güveniyorum çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum."

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Çalımbay, 100'ün üzerinde futbolcu izlediklerini, 5-6 futbolcu transfer etmeyi planladıklarını, yerli ve yabancı futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın, kendisi hakkında hakem hatalarına değinmediği yönündeki açıklamalarını da değerlendiren Çalımbay, şunları kaydetti:

"Samet ağabey söylemişse onun bileceği bir iş. Geçen sezon Kasımpaşa ile ne yaşadığımı dünya biliyor. Beşiktaş maçından sonra hakemlerle uğraşmak istemiyorum diye kendime söz verdim. Samet ağabeye saygım sonsuz. Benim hakkımda kötü bir şey söyleyeceğine inanmıyorum ama söylemişse de kendi düşüncesidir. Ben gerektiği yerde konuşurum, gerekmediği yerde konuşmam. Hakem arkadaşlarımıza saygımı gösteririm. Burada birbirimize konuşmanın fayda getireceğine inanmıyorum. Kendisiyle aramızda sorun yok. Kendi görüşüdür bir şey diyemem. Konuştukça haklıyken haksız duruma düşüyoruz. Hakem arkadaşların bilerek yaptıklarını düşünmüyorum ama geçen sezon hatalar hep beni buldu. Bu sezon kendi kendime söz verdim konuşmuyorum."



Sıradaki Haber