17 °c

Denizlispor, üst sıraları hedefliyor

DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, 14. haftada 11 Aralık Pazar günü konuk edecekleri Ümraniyespor'u yenerek üst sıraları hedeflediklerini söyledi.Tandoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığspor galibiyetinden sonra bu maçın öneminin daha da arttığını ve bunu fazlasıyla hissettiklerini belirterek, "Kendi sahamızdaki...

Spor Haberi
Denizlispor, üst sıraları hedefliyor
Denizlispor, üst sıraları hedefliyor

DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, 14. haftada 11 Aralık Pazar günü konuk edecekleri Ümraniyespor'u yenerek üst sıraları hedeflediklerini söyledi.

Tandoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığspor galibiyetinden sonra bu maçın öneminin daha da arttığını ve bunu fazlasıyla hissettiklerini belirterek, "Kendi sahamızdaki Ümraniyespor maçından galip ayrılarak takımı üst sıralara taşımak istiyoruz" dedi.

İç sahada oynadıkları son iki maçta birer beraberlik ve mağlubiyetlerinin olduğunu hatırlatan Tandoğan, şunları söyledi:

"Oynadığımız iki deplasmanda üst üste galibiyetimiz var. Oyuncuları bu anlamda motive etmek çok önemli. Kendi iç sahamızda kazanacağımız maçların avantajı bizi üst sıralara taşır. Birçok takımın yapamadığı dış saha galibiyetini alıyoruz. Burada düşünmemiz gereken bazı durumlar var. Ya çok istemekten kaynaklanıyor ya da oyuncularımız bir stres içerisine giriyor ister istemez."

Ümraniyespor'un üst sıralarda bulunan bir takım olduğunu anımsatan Tandoğan, "En dipteki takımı bile çok ciddiye almamamız gereken bir durumdayız. Ümraniye takımı üç maçtır yenilmeyen bir takım ve hem deplasmanda hem kendi evinde dirençli, mücadeleci bir takım. Bizim ne yapacağımız önemli. Elbette isteğimiz ve arzumuz kazanmak ama bunu nasıl kazanacağımızın stratejisini bizim uygulamamız lazım. Zor bir maç olacak. Biz bu zor maçtan nasıl çıkacağımızın iyi analizini yapıp kendi sahamızda bu maçtan galip ayrılarak takımı üst sıralara taşımak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Denizlispor, Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana ısınma ve çabukluk hareketleri ile başlayan oyuncular, ikinci bölümde top kapma ve pas çalışmaları üzerinde durdu. Antrenman, taktik ağırlıklı çalışmayla tamamlandı.

Sıradaki Haber