17 °c

Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nın ardından

KARS (AA) - Kars Valisi Rahmi Doğan, Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda altın madalya kazanan milli boksör Tuğrulhan Erdemir ve üçüncü olan Necati Ekinci'yi kabul etti.Rusya'nın Saint Petersburg kentinde yapılan Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda altın madalya kazanan Tuğrulhan Erdemir ile üçüncü olan Necati Ekinci, Kars Valisi Rahmi Doğan'ı ziyaret etti....

Spor Haberi
Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nın ardından
Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nın ardından

KARS (AA) - Kars Valisi Rahmi Doğan, Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda altın madalya kazanan milli boksör Tuğrulhan Erdemir ve üçüncü olan Necati Ekinci'yi kabul etti.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinde yapılan Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda altın madalya kazanan Tuğrulhan Erdemir ile üçüncü olan Necati Ekinci, Kars Valisi Rahmi Doğan'ı ziyaret etti.

Vali Doğan, ziyarette yaptığı açıklamada, dünya şampiyonu olan Erdemir ve üçüncü Ekinci'yi tebrik ederek, "10 kişilik milli takımda 3 sporcunun Karslı, bir dünya şampiyonu, bir üçüncümüzün olması bizi hayli sevindirdi. Sporcularımızı tüm Karslılar adına tebrik ediyorum. Bundan sonraki yapacakları çalışmalarda her zaman yanlarında olacağız, destek vereceğiz. Allah bileklerine kuvvet versin." diye konuştu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürsel Polat da Kars'ta kış aylarının ağır geçtiğini, sporcular için gerekli çalışma alanlarını buna göre hazırladıklarını aktardı.

Tüm sporculara destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Polat, şunları kaydetti:

"Kış şartlarının ağır olması sebebiyle bu tür sporların devam etmesi için mekanlarımız var. Tüm sporcularımıza elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Çünkü bunlar bu şehre, bu memlekete hizmet ediyorlar. Bu bayrağı dünyada dalgalandırıyorlar, dolayısıyla onlara her zaman destek olacağız."

Kars Valisi Doğan, sporculara çeşitli hediyeler ve altın verdi. Polat ise Vali Doğan'a boks eldiveni hediye etti.

Sıradaki Haber