17 °c

Dünya Kulüpler Grekoromen Güreş Şampiyonası

İSTANBUL (AA) - Macaristan'da düzenlenen Dünya Kulüpler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İstanbul'da döndü.Macaristan'ın başkenti Budapeşte'den Atatürk Havalimanı'na gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un güreş subesi sorumlusu Gürkan İzzet Paksoy, şampiyonada önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek...

Spor Haberi
Dünya Kulüpler Grekoromen Güreş Şampiyonası
Dünya Kulüpler Grekoromen Güreş Şampiyonası


İSTANBUL (AA) - Macaristan'da düzenlenen Dünya Kulüpler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İstanbul'da döndü.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'den Atatürk Havalimanı'na gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un güreş subesi sorumlusu Gürkan İzzet Paksoy, şampiyonada önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek, "Şampiyonaya giderken başkanımız Bahattin Ulusan'a 2016 Rio Olimpiyatları'nda yakalanan başarıyı taçlandırma sözü vermiştik. Çok iyi maçlar çıkaran ve ikinci olan sporcularımızı ve teknik ekibimizi canı gönülden kutluyorum. İstanbul Büyükşehir ailesi olarak zor bir süreçten geçen ülkemizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un şampiyona kadrosunda Rıza Kayaalp, Mustafa Sağlam, Atakan Yüksel, Selçuk Can, Cengiz Aslan, Emrah Kuş, Serkan Akkoyun, Selçuk Çebi, Burhan Akbudak, Metehan Başar, Kansu İldem ve Cenk İldem yer aldı.

Sıradaki Haber