17 °c

Güreş: Büyük Erkekler Serbest Türkiye Şampiyonası

ORDU (AA) - Büyük Erkekler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası, Ordu'da düzenlenecek.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonanın, 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Ordu Durugöl Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini belirtti.Olimpiyatlarda madalya kazanan milli güreşçiler Taha Akgül, Selim Yaşar ve Soner Demirtaş'ın da şampiyonaya...

Spor Haberi
Güreş: Büyük Erkekler Serbest Türkiye Şampiyonası
Güreş: Büyük Erkekler Serbest Türkiye Şampiyonası

ORDU (AA) - Büyük Erkekler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası, Ordu'da düzenlenecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonanın, 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Ordu Durugöl Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini belirtti.

Olimpiyatlarda madalya kazanan milli güreşçiler Taha Akgül, Selim Yaşar ve Soner Demirtaş'ın da şampiyonaya katılacağını aktaran Genç, çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacakları için mutlu olduklarını ifade etti.

Genç, Ordu'nun spor kenti olması yolunda başlattıkları çalışmaların meyvesini vermeye başladığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Büyük Erkekler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası'nın ilimizde yapılması kesinleşti. 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Ordu'da yapılacak. Türkiye Şampiyonası'na olimpiyatlarda madalya alan Taha Akgül, Selim Yaşar ve Soner Demirtaş katılacaktır. Bu şampiyonanın Ordumuzda yapılacak olması gerçekten çok büyük önem arz ediyor."


Sıradaki Haber