17 °c

Güreş: Golden Grand Prix Turnuvası

BAKÜ (AA) - Golden Grand Prix Turnuvası'nda mücadele eden milli sporculardan Aslan Atem gümüş, Cenk İldem de bronz madalya kazandı.Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen organizasyonun son gününde grekoromen stil müsabakaları yapıldı. Aslan Atem, 80 kilo mücadelesindeki ilk maçında Arjantinli, yarı final karşılaşmasında ise Kolombiyalı rakiplerini mağlup etti. Final...

Spor Haberi
Güreş: Golden Grand Prix Turnuvası
Güreş: Golden Grand Prix Turnuvası


BAKÜ (AA) - Golden Grand Prix Turnuvası'nda mücadele eden milli sporculardan Aslan Atem gümüş, Cenk İldem de bronz madalya kazandı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen organizasyonun son gününde grekoromen stil müsabakaları yapıldı.

Aslan Atem, 80 kilo mücadelesindeki ilk maçında Arjantinli, yarı final karşılaşmasında ise Kolombiyalı rakiplerini mağlup etti. Final maçında Azerbaycanlı Rafig Hüseynov ile karşılaşan milli sporcu, rakibine mağlup olarak gümüş madalya aldı.

98 kiloda mindere çıkan Cenk İldem, ilk karşılaşmasında Rus rakibine yenildi. Rus güreşçinin finale yükselmesiyle repesaj maçına çıkma hakkı kazanan milli sporcu, Azerbaycanlı Orkhan Nuriyev'i yenerek bronz madalyanın sahini oldu.

Osman Yıldırım ise 130 kilodaki ilk maçında Ukraynalı rakibine mağlup olarak turnuvadan elendi.

50 ülkeden 700'den fazla sporcunun yarıştığı turnuvada Türk Milli Takımı, 9 sporcu ile mücadele etti. Grekoromen stilde birer gümüş ve bronz madalya elde eden ay-yıldızlılar, kadınlar ve serbest stil müsabakalarını ise madalyasız tamamladı.

Sıradaki Haber