17 °c

Judo: Büyükler Türkiye Şampiyonası

ANTALYA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası, Antalya'da devam ediyor. Antalya Spor Salonu'nda 55 ilden 553 sporcunun katıldığı şampiyonanın ikinci gününde, erkeklerde 73, 81 ve 90 kilo, kadınlarda ise 57, 63 ve 70 kilo mücadeleleri gerçekleştiriliyor. Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kısa...

Spor Haberi
Judo: Büyükler Türkiye Şampiyonası
Judo: Büyükler Türkiye Şampiyonası


ANTALYA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası, Antalya'da devam ediyor.

Antalya Spor Salonu'nda 55 ilden 553 sporcunun katıldığı şampiyonanın ikinci gününde, erkeklerde 73, 81 ve 90 kilo, kadınlarda ise 57, 63 ve 70 kilo mücadeleleri gerçekleştiriliyor.

Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce güzel ve çekişmeli geçen genel kurul sonrasında başkanlığa seçildiğini belirterek, güzel bir sürecin başladığını ifade etti.

Büyükler Türkiye Şampiyonası'nın yeni yönetimin ilk organizasyonu olduğunun altını çizen Huysuz, şöyle konuştu:

"Yıllardır ocak ve şubatta Türkiye Şampiyonası yapıyorduk. Biz onu aralık ayı başına çektik. Avrupa'da sporcular, ocak ve şubat ayında kondisyon ve yükseklik kampı yapıyor. Biz ise Türkiye şampiyonaları ile uğraşıyorduk. Sonuç itibarıyla baktığınızda Avrupa maçlara giderken biz kamplardayız. Bu bizi biraz geriden başlatıyordu."

Huysuz, sorunları çok daha net gördüklerinin altını çizerek, "İnşallah Türk sporuna, Türk judosuna faydalı olacağız. Güzel bir yönetim kurulumuz, güzel kurullarımız oluştu. İşleri ehline verdik. Bu işin içinden geldiğimiz için daha rahatız. İnşallah, başarılı olacağız." ifadesini kullandı.

Şampiyona, 4 Aralık Pazar günü sona erecek.

Sıradaki Haber