17 °c

Okçuluk Hakem Gelişim Semineri başladı

ANTALYA (AA) - Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Hakem Gelişim Semineri, Antalya'da başladı.Federasyon yönetim kurulu üyesi ve Merkez Hakem Komitesi Başkanı Aydın Yolaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seminere Türkiye'nin çeşitli illerinden 73 hakemin katıldığını belirtti.Seminerin pazar gününe kadar devam edeceğini kaydeden Yolaç, "Milli takım...

Spor Haberi
Okçuluk Hakem Gelişim Semineri başladı
Okçuluk Hakem Gelişim Semineri başladı


ANTALYA (AA) - Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Hakem Gelişim Semineri, Antalya'da başladı.

Federasyon yönetim kurulu üyesi ve Merkez Hakem Komitesi Başkanı Aydın Yolaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seminere Türkiye'nin çeşitli illerinden 73 hakemin katıldığını belirtti.

Seminerin pazar gününe kadar devam edeceğini kaydeden Yolaç, "Milli takım antrenörlerini de seminerimize davet ettik. Bir kısmı klasik bir kısmı da makaralı yay hakkında sunumlar yaparak, arkadaşlarımızı bilgilendirecekler. Arkadaşlarımızın kural seviyelerini yukarı çekmeye gayret ediyoruz. Bütün amacımız bu." dedi.

Aydın Yolaç, önceki yıllarda bir olan uluslararası hakem sayısının bu yıl 5'e yükseldiğini dile getirerek, uluslararası hakemler Alper Güler, Aslıhan Ünsal, Naci Uğur, Derya Uraz ve Çınar Gözüçan'a diplomalarını seminerde vereceklerini kaydetti.

Önümüzdeki yıldan itibaren bölgesel seminerler yapacaklarını açıklayan Yolaç, "Bölgesel seminerlerin ardından final seminerini yine Antalya'da yapacağız." diye konuştu.

Sıradaki Haber