17 °c

Türkiye Gençler Karate Şampiyonası

AYDIN (AA) - Kuşadası'nda düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası'nın açılış seremonisi yapıldı.Uğur İnan Spor Salonu'ndaki seremonide engelli Yiğit Türk, kata gösteri yaptı. Denge ve yön algısı bozuk olduğu için sıkıntı yaşayan Yiğit Türk'ün, karate sporu ile tanışmasından sonra gösterdiği gelişme anlatıldı.Açılış konuşmasını yapan Türkiye Karate...

Spor Haberi
Türkiye Gençler Karate Şampiyonası
Türkiye Gençler Karate Şampiyonası


AYDIN (AA) - Kuşadası'nda düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası'nın açılış seremonisi yapıldı.

Uğur İnan Spor Salonu'ndaki seremonide engelli Yiğit Türk, kata gösteri yaptı. Denge ve yön algısı bozuk olduğu için sıkıntı yaşayan Yiğit Türk'ün, karate sporu ile tanışmasından sonra gösterdiği gelişme anlatıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Kuşadası'ndaki seçmelerde şampiyon olanların uluslararası karşılamalarda Türkiye'yi temsil edeceklerini söyledi.

Delihasan, başarı elde etme noktasında antrenör, sporcu ve hakemler kadar ailelerin de desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Bu şampiyonada seçilecek olan sporcular pazar günü milli takım seçmesine dahil olacaklar. Milli takıma seçilen sporcularımız ise Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler. Ümit ediyorum ki bu güne kadar olduğu gibi bu şampiyonada da İstiklal Marşı'nı okutup bayrağımızı göndere çektirecekler. Hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları. Bu olimpiyatlar da bütün amacımız ve hedefimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil edip madalya kazanmaktır." diye konuştu.

Delihasan, sporculara başarılar diledi.


Sıradaki Haber