17 °c

Türkiye Motokros Şampiyonası

AFYONKARAHİSAR (AA) - Türkiye Motor Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası finali Afyonkarahisar'da başladı. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan Motor Sporları Merkezi'nde, bin 680 metre uzunluktaki pistte yapılacak yarışların ilk gününde, antrenmanlar ve sıralama turları gerçekleştirildi. Türkiye Motor Sporları Başkan Yardımcısı...

Spor Haberi
Türkiye Motokros Şampiyonası
Türkiye Motokros Şampiyonası

AFYONKARAHİSAR (AA) - Türkiye Motor Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası finali Afyonkarahisar'da başladı.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan Motor Sporları Merkezi'nde, bin 680 metre uzunluktaki pistte yapılacak yarışların ilk gününde, antrenmanlar ve sıralama turları gerçekleştirildi.

Türkiye Motor Sporları Başkan Yardımcısı Ogün Baysan, organizasyona yerli ve yabancı sporcuların katılacağını söyledi.

Yarışların 8 kategoride gerçekleştirileceğini ve biri bayan 54 sporcunun katılacağını ifade eden Baysan, şöyle konuştu:

"Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 6. ve final yarışları gerçekleştirilecek. 2 etap halinde yapılacak yarışlar, Afyonkarahisar'da ilk defa gerçekleştiriliyor. Motokros şampiyonalarının en az bir ayağını her yıl Afyonkarahisar'daki bu pistte yapacağız. 3-4 Aralıkta yapılacak Süper Endüro Şampiyonasının final yarışlarını da Afyonkarahisar'da gerçekleştirme kararı alındı."

Baysan, yarışlarda Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 30 hakemin görev yapacağını sözlerine ekledi.

Şampiyonanın final yarışları yarın gerçekleştirilecek ve kupa töreni yapılacak.

Sıradaki Haber