17 °c

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası

AFYONKARAHİSAR (AA) - Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın dördüncü ayak ve final yarışları Afyonkarahisar'da yapıldı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafından desteklenen şampiyona, Afyon Motor Sporları Merkezi'nde yer alan ekstrem parkurunda gerçekleştirildi. İki etap halinde koşulan yarışlarda Enduro Prestij...

Spor Haberi
Türkiye Süper Enduro Şampiyonası
Türkiye Süper Enduro Şampiyonası


AFYONKARAHİSAR (AA) - Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın dördüncü ayak ve final yarışları Afyonkarahisar'da yapıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafından desteklenen şampiyona, Afyon Motor Sporları Merkezi'nde yer alan ekstrem parkurunda gerçekleştirildi.

İki etap halinde koşulan yarışlarda Enduro Prestij sınıfında Rafet Karakuş, Enduro Veteran sınıfında Necmi Kozlu, Enduro Hobi sınıfında Çağrı Aslan, Enduro Genç sınıfında İzzet Kazdal, Enduro Usta sınıfında Mesut Ceylan ve Enduro Trial'de İslam Yıldız birinci oldu. Enduro kadın sınıfında ise katılım olmadı.

Sporcular, ilk kez kullanılan parkurlarda engelleri geçerken motosikletlerini kontrol etmekte güçlük çekti. Yarışlarda çamura saplanan motorlar görevlilerin yardımı ile güçlükle çıkarıldı.

Yarışçılara kupa ve ödülleri Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın da katıldığı törenle takdim edildi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı tarafından kategorilerini ilk sırada tamamlayan sporculara bin, ikincilere 750, üçüncülere 500 ve dördüncülere de 250 lira para ödülü verildi.

Sıradaki Haber